Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w moim tutorialu, dopiero zaczynam na mpc więc proszę nie hejtować a bardziej krytykować (podać powód).

A więc zaczynamy !

Uwaga do tego sposobu potrzeba drugiego komputera lub programu do odpalania drugiego rapka.

Niedawno w Rappelz pojawił się kupon który dodaje 10 przepustek na farme bestii.

Kupujemy bestiie z małym levelem (najlepiej 1).

Dajemy go na farme bestii, a w tym czasie robimy multikonto.

Wbijamy 10 lvl na multikoncie, robimy questa na profesje.

Potem idziemy do katan, przychodzimy kontem z petem (musimy poczekać, aż wbije na farmie ten 60 lvl), oddajemy peta i troche pieniędzy (żeby się tpnoł na farme).

Tepamy się na farme wypełniamy kupon, oddajemy na farme peta, czekamy 4 dni, sprzedajemy i cieszymy się z pieniędzy.

A teraz przedstawie wady i zalety tego sposobu zaraobku :

(na zielono zalety na czerwono wady)

Na początku trzeba mieć pieniądzę na peta lub takiego posiadać.

Sposób jest dosyć długi, ale można w tym czasie expić, lub zająć się innym/i sposobem/ami zarobku.

Zarabokek jest dosyć duży w szczególności na małych levelach.

Wymagany jest drugi komputer (lub program).

Sposób jest nielegalny (DLATEGO NIE ODPOWIADAM ZA EWENTUALNE KARY!).

Dzięki temu na małych lvlach dostaniesz dobrego peta i szybciej się wylevelujesz.

Ceny petów są dosyć duże a pet z nie wydanym pp jeszcze droższy.

Dziękuje, za czas poświęcony na przeczytanie, mam nadzieję, że komuś pomogłem.

Proszę nie hejtować, bo jest to mój pierwszy TuT.

Opublikowano

fail, pet na farmie expi się max do 90 poziomu, do tego może wbić max. lvl taki jaki masz ty ( masz 10 - czyli pet będzie wyexpiony do 10 poziomu ). Czyli aby zarobić należałoby mieć 9-10 kont z 90 poziomem :). Czyli exp - 1-70 i wiedźma, co daje 2-6 dni grania na postać. nie polecam

Opublikowano

Dodatkowo, mając ten 90 lvl szybciej na ssie zejdzie exp jak na farmie. 1h i pet ma 60 lvl. Również nie polecam.

Zmień kolory .

Opublikowano

Dziękuje za krytyke, myślałem,  że te specjalne przepustki expią do kolejnego evo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...