Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ekipy do postawienia serwera

Gwiazda156

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam a więc szukam ekipy do postawienia serwera najbardziej potrzebuje budowniczego i dobrego technika oczywiście wszyscy po ileś musimy się złożyć a potem zyski z is dzielimi miedzynami pisać pw lub skype gwiazdowski1556

Opublikowano

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

@_LillyPL_
Wszyscy na darmowy serwer! Pewnie chcesz aby on ci go opłacał, a ty bedzięsz mówił że ty jesteś głównym właścicielem! -.-

Zapraszam na serwer proGuilds!

Startujemy już wkrótce!

KLIK!

Opublikowano

Ja już widzę, że ten projekt nie wypali ;-;

Nie masz nic do zaoferowania xD

-brak pomysł

-brak kasy

-brak umiejętności...

Dziękujemy jesteśmy na nie... drzwi są na lewo ;-;

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

@_LillyPL_

Wszyscy na darmowy serwer! Pewnie chcesz aby on ci go opłacał, a ty bedzięsz mówił że ty jesteś głównym właścicielem! -.-

Żarty sobie robisz? Stać mnie na wiele lepszy i droższy serwer, ale lubię pomagać innym. Mój poziom nie jest tak niski jak twój ;3. Tak poza tym jestem dziewczyną ;)

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

@_LillyPL_

Tu @_LillyPL_ i @1361622928-U485574.pngmaroSSs mają racje

1.Jak sam konfigurujesz pluginy rangi wszystko co z pluginami i mapę pomagasz a on płaci i tylko pomaga budować to jest 50/50 więc masz prawo na rangę właściciel

2.Jeśli to on płaci to kultura wymaga zapytania się czy za takie coś ranga władek się należy :)

@Gwiazda156 na pw napisz mi ile ma mieć ramu ten serwer jak coś pomogę

Opublikowano

Wszystkie pluginy będę konfigurować i pomogę też z mapą, bo dość dobrze buduję. Mogę też załatwić profesjonalnych budowniczych.

6770714055827651007269.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...