Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bronze V Noob Teamy Co zrobic?

xantox1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Mam Bronze V i mam ciagle noob team z feederami afkami i idiotami co mam zrobic to jest zawsze 1v5 Mam Bronze V 0 lp przez tych noobuw nic sie nie da zrobic pomocy wykierujcie mnie bo z tymi idiotami sie grac nie da omg noob team always....

Powiem Ci , jaki smak ma zdrada ,

Kłamstwo - otwórz drzwi , tam szatan .

Bagno - Wielu to odpowiada

Znaaam to - Nie tylko z Opowiadań !

Diox < 3

Opublikowano

Najlepiej zrób sobie drugie konto, wyleveluj i z jakimś znajomym wbij od razu dobrą dywizję. W silver gra się już trochę lepiej. A jak Ci się nie chce nowego konta,to imo najlepiej ogarnąć jakiegoś dobrego znajomego i grać z nim duo. 

Opublikowano

Nic nie zrobisz, ludzie po prostu wchodzą na rankedy, żeby innym grę zepsuć, a na to nie masz wpływu. Jedne, co możesz zrobić to mute i report po meczu za feed i bycie unskilledem, ale im to nic nie robi, dalej będą robić swoje. W Silverze to przynajmniej jak trafię na noob team (z początku taki się wydaje), to potem jak ogarną sobie late game, zaczną zabijać enemy to z 0/20 wygrywamy 40/30. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ja tak wyszłem z brązu:

W lobby nie kłóciłem sie o mid'a żeby żaden noob nie napisał "feed"

Starałem się grać jak najlepiej

Nigdy się nie poddawaj , każdą gre da się wygrać.

graphic.png

Opublikowano

Ja tak wyszłem z brązu:

W lobby nie kłóciłem sie o mid'a żeby żaden noob nie napisał "feed"

Starałem się grać jak najlepiej

Nigdy się nie poddawaj , każdą gre da się wygrać.

Ale najgorzej jest i tak wtedy, kiedy piszą 3 pierwsze picki, że pickują mida, a potem reszta feed, bo zabrali im linię. Ja nienawidzę, kiedy pierwszy pick idzie na ADC, wtedy ostatni enemy bierze contrę i gg, easy win. Chyba, że ogarnięty jest to wtedy daję spokój. 

Btw. staraj się nie spinać o linię, najlepiej idź tam, gdzie masz wolną i z Niej staraj się wycarrować. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

wyboostowałem ponad 50 kont i w całej swojej karierze przegrałem tylko 1 grę w brązie. Też miałem afków, 0/10 ludzi w teamie, ale nawet ale tam wszystko da się wygrać jak ma się wiedzę o grze na podstawie podeszwy od buta.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

NAwet nie czytam do konca ale odpowiem CI fastem co do noob teamow. Przed chwila skonczylem grac rankeda na koncie dziewczyny braz 4. 
Team typu Teemo bot  (solo ofc) Nasus i darius top ktorzy przegrali vs Atroxowi i le blanc na midzie ktorej combo wygladalo E-W-Q, Wzialem xina na jungle 16-1-7 totalnie olalem moj team ( najlepiej tak zrobic na tym poziomie) i gralem swoje i uwierz mi ze spokojnie idzie wycarrowac ta gierke

masz link - to ten ostatani mecz co gralem przed chwila   http://www.lolking.net/summoner/eune/40637108#matches
i nie pierdolcie mi tu o elohellu

Opublikowano

@iTheLasVegas za boostowanie nie ma kary? :) Ktoś mógłby cie zgłosić.

Tylko, jeżeli ktoś go zgłosi, wtedy banują konto boostowane i konto, które ma ten, co bostuje dywizje. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Gdy ktoś odda first blooda nie mów mu żeby zdech na raka bo jest skończonym debilem tylko graj. Gdy ktoś ma 0/10 staraj się wygrać, a nie zniszczyć go psychicznie bo ty jesteś czelendżer. (I nie wypieraj się że tego nie robisz, jam jest wróżbita Maciej)

Opublikowano

@Nejky

Zgadzam się z tobą, totalny rozpierdziel ludzie potrafią grać tylko na 1 lini i jak ich tam wpuścisz to i tak nafeedują a jak nie oddasz im lini to trollują i flamią. Najlepiej grać duo wtedy masz pewność że tylko maksymalnie na 3 debili trafisz a nie na 4 ;P

Opublikowano

Nie udzielaj się w Champ. Selectcie o linie. Idź tam gdzie możesz. I nic nie pisz. Ja tak wyszedłem z Brązu V do Silver V w miesiąc. Więc jest to łatwe ale w Duo jeszcze łatwiej będzie,

Opublikowano

Tylko, jeżeli ktoś go zgłosi, wtedy banują konto boostowane i konto, które ma ten, co bostuje dywizje. 

xD ogólnie to banują wszystkich na ip i zakładają hasło na płytę głowną...nikt sam sie nie zgłosi, że był boostowany więc bana nie dostanie a mi nikt nic nie udowodni...

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

No, no widzę, że poziom graczy w tym temacie jest niesamowicie wysoki. Nie możesz wyjść z tego brązu V? Oznacza to, że jesteś słaby (wmawiaj sobie, że nie) i powinieneś zakończyć swoją przygodę z rankedami. Nie pozdrawiam.

Opublikowano

wyboostowałem ponad 50 kont i w całej swojej karierze przegrałem tylko 1 grę w brązie. Też miałem afków, 0/10 ludzi w teamie, ale nawet ale tam wszystko da się wygrać jak ma się wiedzę o grze na podstawie podeszwy od buta.

Panie kolego a jaką pan ma dywizję? A jaką autor tematu?

x

Opublikowano

Po pierwsze ten gośc to troll.

Po drugie

No, no widzę, że poziom graczy w tym temacie jest niesamowicie wysoki. Nie możesz wyjść z tego brązu V? Oznacza to, że jesteś słaby (wmawiaj sobie, że nie) i powinieneś zakończyć swoją przygodę z rankedami. Nie pozdrawiam.

Dlaczego? Przecież po to jest ten brąz żeby byli tam ci najsłabsi. Jak usuniesz brąż to analogicznie potem srebro, złoto, diament i tylko krąg zostanie.

Opublikowano

Ym skoro wbijasz 1vs5 to się nie dziw, że ci nie pomagają xD engage robi się jak wiesz, że team wbije się z tobą.

Opublikowano

Jeżeli nie możesz wyjść z brązu to znaczy że na tą dywizję zaslugujesz nie wiem po co Ci te rady jak sam się musisz nauczyć grać :) mjr możliwe żeby zawsze enemy team był lepszy może dasz swojego lolkinga mentalnt czelendzerze

Opublikowano

Sranie w banie, że nie da się wyjść z brązu. Da się wszystko. Sam byłem tam, teraz jestem w platynie I, a w tamtym sezonie, byłem w diamencie. Nie flamie, nie mowie, ze sie nie da, tylko gram. uda sie to uda, nie to nie, a nie jak tutaj autor mowi, ze nie da sie. na taka lige na jaka zaslugujesz w takiej bedziesz, koniec kropka

Opublikowano

jeżeli zasługujesz na więcej niż tylko brąz to byś prędzej czy później z niego wyszedł. Przecież jest masa boosterów, którzy gotowi są wyciągnąć twoje konto z brązu za kilka dyszek, grając  z tymi samymi trollami i AFK-erami co ty. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Sprzedaj konto za 2zł - ktoś sobie wyjdzie z bronzu 5, a ty skończ grać w lola albo załóż nowe konto.

Będąc w bronze 5 0lp  i pisać o innych "nooby" - rozumiem że to jakaś ironia, w końcu jesteś tak słaby jak oni.

@up: Wyciągnąć o dywizję/2/3 wtedy jest kilka dyszek, w momencie w którym przechodzi się od bronzu 5 do silvera 5 ceny już są w granicach 100zł - za przejście każdej osobno dywizji 15-20zł jest liczone - z doświadczenia wiem ile brałem rok temu.

League of Legends

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...