Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Jak Zainstalować War Rock'a

SASADAS1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyłącz zaporę i antywirusa na czas instalacji. Jak nie pomoże pobierz od nowa.

Jaki posiadasz system? Daj najlepiej scr.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Parametrów nie musisz podawać i scrren tej instalacji. Warto byłoby widzieć to dokładniej.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

64

Adrenalina a ty nadal jaieś hacki robisz :D, bo pamiętam pare lat temu dobrze tobie to wychodziło xD

Masz jakiegoś antywirusa zainstalowanego ?

Wyłącz zaporę systemu.

Tak, zgadza się, robiłem kiedyś hacki ale już nie robię, przynajmniej jak na obecną chwilę.  :)

Opublikowano

mam jakiegoś McAfee Internet seciurity  i to właśnie się coś wyświetla i nwm jak to wyłączyć

Wejdź w program i:

kliknij w opcje 'konfiguracja' po lewej stronie okienka (jeśli tego nie widzisz to kliknij na 'menu zaawansowane' dolny lewy róg okienka.

wejdź w zakładkę 'internet i siec' i wybierz opcje 'wyłącz zaporę'

Co jak co ale ja na Twoim miejscu wolałbym ten shit całkowicie usunąć i pobrać innego lepszego antywirusa :)

Opublikowano

wczroaj kupiłem laptopa :D i to było już wyłączyłem ale nie działa nadal nie ładują się te kreski obok start game :/

Zrób reinstall gry na wyłączonym antywirusie.

Opublikowano

ok dzięki zrobie to później bo teraz ściągam pare rzeczy i napisze jak wyszło.

a mam jeszcze 1 problem: w laptopie aby użyć np f5 musze kliknąć Fn + F5 i jak to zrobić aby działało odwrotnie ?

nie moge tego nigdzie  znaleźć w necie

Opublikowano

ok dzięki zrobie to później bo teraz ściągam pare rzeczy i napisze jak wyszło.

a mam jeszcze 1 problem: w laptopie aby użyć np f5 musze kliknąć Fn + F5 i jak to zrobić aby działało odwrotnie ?

nie moge tego nigdzie  znaleźć w necie

A zamiast Z masz Y ? Jeżeli tak to wciśnij CTRL + SHIFT.

Opublikowano

W pliku version.cfg zmień wartości na 1 mniejsze od aktualnych. Jak jest 0 to zostaw.

na pewno masz wyłączonego antywirusa? Upewnij się oraz wyłącz zaporę systemu Windows.

Posiadasz C++ 2010 i NET. Framework 4+?

MAL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...