Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem, Własny Priv Serw Hamachi. Logowanie...

ShirkokayPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!

Otóż mam pewien problem, bo zrobiłem swój własny serwer itp., ale nie mogę się w ogóle na niego wlogować czekam juz 24 minuty i dalej to samo.

Może to być spowodowane SPOLSZCZENIEM?, a i nie loguję się na konto GM tylko prywatne.

I to zawsze tak długo się loguje po zrobieniu serwera?

Serwer świeży niedawno zrobiony.

Proszę po pomoc... ;((

@EDIT:

A i jeszcze jedno mam konto GM'a, swoje i jak loguje się na Cliencie to słyszę dźwięk taki jak wpiszesz np. źle hasło, albo jak nie ma takiego konta? Co tym moze być spowodowane ? POMOCY.... będzie pełno ++++++++++

To jest ukryta treść, proszę

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeśli serwer poprawnie pracuję to znaczy że masz zbugowane IP czyli zapewne pobrałeś coneting changer xD i zrobiłeś bezpośrednio spolszczenie używając spolszczenia w zawartości tego programu (jak tak było to przez spolszczenie nie możesz wejść) aby tego uniknąć weź poprostu spolszczenie używając spolszczenie np jakiegoś działającego serwa np sdlongju (tak przypuszczam i nie licze na MINUSA)

Opublikowano (edytowane)

Dostałeś +, lecz już chu..... no już przejdźmy do klienta spol mnie juz nie obchodzi czemu tak dlugo sie loguje? juz 25+ minut? na kliencie ? .... ;[

@EDIT: teraz to w ogóle mam wszystko ładnie włączone ale słyszę ten dźwięk jak się loguje, że np mam źle wpisane hasło itp........

Kur............. Mać

POMOCY>>>>>>>>>>

Edytowane przez ShirkokayPL

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a co pisze jak się logujesz ? (nadal pisze "zostaniesz połączony z serwerem") ? zrobiłeś to dobrze to co up pisałem a czy przy robieniu spolszczenia przy wpisywaniu na końcu w 4 polu naciskasz spacjię do końca ? jaki wpisujesz port w spolszczeniu sprawdz to ) JA TEŻ TAK MIAŁEM I OKAZAŁO SIĘ ŻE TO SPOLSZCZENIE JEST ZBUGOWANE

Opublikowano

Przecież już napisałem, że już nie robię na spolszczeniu, bo mi kumpel powiedział, że nie działa, a teraz lece na kliencie i słyszę ten dźwięk jakbym źle wpisał hasło chociaż powoli piszę, a mam pytanie co dokładniej trzeba włączać [programy jakie ?] żeby na serwerze grac wiem ze Virtual PC ale nie wiem czy portmap

P.S.

A i miałem Virtual i PortMap włączone jak włączałem na spol i kliencie....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Musisz mieć włączone

1.Virtual PC (Jak wiadomo bez tego ani rusz xD)

2.Hamahi (Jeśli postawiłeś serwa na hamahi)

3.Port map w którym musisz mieć włączone proty (Włączone proty są oznaczone zielonym zapełnionym kółkiem,bo bez portmapa się nie zalogujesz na serwa dokładnie nie wejdzesz na mape bd wywalać)

tylko te 3 programy aby GRAĆ NA SERWIE I SIĘ ZALOGOWAĆ ITD

a reszta programów to

xamp (xamp to program przez gtóry robisz rejestracjię na własny serwer)

itp

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...