Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Bmw by me

HoYsMaR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko, pokaże wam moje auta marki bmw, bez zbędnych wieśniackich naklejek :)

Na pierwszy ogień idzie  M3 GTR E46.

sBf2Tcf.jpg

W29yegw.jpg

Drugim autkiem jest 1 series M coupe.

Vitxzec.jpg

iXimgO6.jpg

Trzecim wozem jest M3 GTS.

GjbT9gL.jpg

WPm4Cx2.jpg

Ostatnim samochodem jest m3 sport evolution tak zwany "Kredens"

oDHnAGA.jpg

5uOxXkt.jpg

Od razu napiszę, że nie lubię aut z naklejkami - Wolę dobrać dobry kolor i fajną felgę niż psuć auto naklejkami.

Szczery aż do bólu.  <3

SO0xVCX.jpg

Opublikowano

Auto naklejkami się psuje, gdy nie umie się ich prawidłowo nakładać.  Na jednym aucie masz tylko jedną naklejkę widoczną, więc tego nie ocenie, bo nie mam czego oceniać. Brak oceny z naklejkami. Widzę tu bodykity standardowe.  Jeśli chodzi o kolory i części wizualne to jest ok. 5/6 bez naklejek.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Ja tu nie widze nic ciekawego, takie proste malowanie ładnie wygląda w realu a nie w tej grze. Są auta, które wyglądają w pełnym koorze ładnie, ale akurat tyko Sport Evo

wśród tych bet est właśnie takim autem a poza tym u Cieie ono właśnie wygląda słabo. 3/10 za schludnie dobrane kolory :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Niestety robiłem bardzo dużo aut jak widziałeś w galerii i dobrze zobione auto na maximum 31 naklejek to jest serio mało. Żeby robic fajne projekty powinno byc z 60-100 warstw a Ty mi tu gadasz o milionach ^^

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mi się podobają - wszędzie widzę te naklejki miło zobaczyć właśnie tak dobrane kolorystycznie auta które sprawiają fajne wrażenie wprost na ulicy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...