Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

uruchomienie fify world w piaskownicy

bestandriu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy da rade uruchomic fife world,  dwa razy na jednym komputerze ( uzywajac programu piaskownicy) .

Bo po uruchomieniu drugi raz fify za pomoca programu sandboxie mam nastepujace okno :

Bez_tytu_u.jpg

poradzil sobie ktos z tym , czy w w fifie sie nie da i musze grac na 2 osobnych komputerach .

Program origin uruchamia sie bez problemu na dwa inne loginy , tylko gra sie zamyka i dziala tylko jedno okno gry  i wyswietla powyższy komunikat .

Jakies rady jak sobie z tym poradzić ?

Opublikowano

Niestety, ale nie da rady. 

Zaś jeśli jakimś cudem miałoby się dać to musisz też podwójnie uruchomić Origin i zalogować się na drugie konto.

Opublikowano

Niestety, ale nie da rady. 

Zaś jeśli jakimś cudem miałoby się dać to musisz też podwójnie uruchomić Origin i zalogować się na drugie konto.

origin to nie problem mam uruchomione 2 za pomoca programu i na kazdym jestem zalogowany na rożne e-maile

tylko ze gra mi sie uruchamia do tego momentu , jak na screenie i potem wspomniany wyzej blad , ktory pewnie jak ktos sie zna da rade jakos obejsc

Bez_tytu_u.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...