Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World - Jak zarobić na zawodników

PerAsfalT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż szukałem poradników jak szybko i łatwo zarobić . Znalazłem parę ale większość polegała na skupowaniu [ Kontraktów oraz zawodników ] i jej sprzedaży za nieco większą cene |Fakt można tak zarabiać ale co ma powiedzieć początkujący gracz na to mam swój sposób ]

Krok I

Włączamy FIFE World logujemy sie bierzemy Szybki Mecz i klikamy ->

16765672258432794757.jpg

Jak już  przejdziemy do Sezonu jednego gracza pokaże nam sie wybór Lig które są do  wyboru[ Inna liga daje co innego ( czym awansujesz do następnej ligi tym zarobek jest większy )

25898935311700193632.jpg

Jak widzicie za mistrzostwo można zdobyć 2100Monet lecz po każdej wygranej dostaje się po 520Monet za remis 450 a za przegraną od 278 di 350. Powiem też że nie grasz z innym graczem tylko z komputerem a przeciwnicy są słabi tak że najgorszym składem 1lv można tam grać bez problemu :).[Tylko tym większa liga tym lepszy jest komputer i nie reaguje na to że możesz w 2 min gola strzelić rozpoczynając :D ]

Oto przeciwnicy z 9 Ligi [Przykładowo :) Jak widzicie nie są aż tacy mocni

97560995625441350912.jpg

Ja grając od 5lv[bo taki można zdobyć odbierając nagrody za przejście dwóch meczy podstawowych] wbiłem od 5 do 11lv i zarobiłem na paczki z zawodnikami może nie są jacyś dobrzy ale na początek lepszy ryc niż nic .

93900128959459983341.jpg

Mam nadzieje że pomogłem początkującym graczom FIFY World sie wybić . Jeśli zalakujesz czyli że ci pomogłem :) dzięki

Opublikowano

Hmm na początku ? gdy ma sie 257 monet ? :) nie sądzę . Żeby kupić dobrego zawodnika z rynku trzeba mieć hajs :/ . Ja podałem swój sposób jak ja zarabiam nie każe komuś na siłę :P . Mój sposób jest prosty grasz za mecz masz monety za avans masz też , kupujesz paczke masz zawodników zmieniasz skład wygrywasz potem można myśleć o kupnie zawodników +10-100K :D [ Bynajmniej ja tak sądzę ]

Opublikowano

Mam lepszy pomysł na zarabianie na team.

1. Robisz drugie konto

2. Ściągasz trainera od Pawellka

3. Nabijasz coins.

4. Cieszysz się składem TOTSów

Dodam, ze te monety trzeba jeszcze przełożyć na pierwsze konto xD

636451494245979649038.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przełożenie to nie jest problem, wystarczy z pierwszego konta wystawić obojętnie jakiego zawodnika ( najlepiej takiego, którego aktualnie nie używamy bądź też jest on nam zbędny ) na liste transferową za kwotę taką, jaką na 2 koncie posiadamy :) Logujesz na 2 konto, kupujesz zawodnika i cieszysz się hajsem na 1 koncie :)

Proste ? #proste

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...