Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Mordekaiser

Freejung

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chcialbym zapytac o mordekaisera jak stoi w obecnej mecie - wiem, ze nie jest grany ale ma bardzo ciekawego ulta. gralem przeciwko niemu ostatnio jaxem na topie, trudno mialem do 6 bo gosc mnie harrasowal, jak sie w niego wbijalem to mial na sobie tarcze z pasywki i nic mu nie moglem zrobic, jednak pozniej juz go cisnalem jak chcialem. 

moje pytanie - warto? +/-, moze kogos innego? mysle takze nad urgotem, gragasem i rammusem. 

Opublikowano

Morde raczej out of meta, dawno go nie widziałam ale kiedyś to na prawdę był mocny champ, ta jego tarcza dawała sporo w sumie dalej daje, ale grało się nim za czasów Force of Nature. Zagrali nim na LCS, ale w mete nie wszedł mimo tego że na tych LCS pokazał dużo.

Co do Urgota... Nikt tym nie gra :D 

Gragas po reworku nic nie bije... Jedynie z tego co podałeś to chyba Rammus do jungli jest ok, dobre ganki z q, jeżeli masz dobre runy to jungli nie robisz wolno ale raczej na counter nie masz co się wybierać.

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

Morde jest dobrym champem ale lepiej moim zdaniem grac nim na midzie , on ma dmg wiec takich paper ap ciśnie jak chce. Ale już dawno wypadł z mety :) Gry nim raczej nie wycerrujesz juz :)

Opublikowano

Z tych postaci o których napisałeś, że myślisz to wybierz rammusa

Pro tak

Z pasywy na początku ma spory dmg

Dobry ult do tf

Meeeega wytrzymały

Moim zdaniem najlepszy tank

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...