Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

█▬█ █ ▀█▀ ikariam.superxd.pl- Twój prywatny serwer Shakes & Fidget [MAX 400lv][PANEL GRACZA][NO-BETA][4ever][SEZON-2] ( ͡° ͜ʖ ͡°)

TheSzczepan4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bład 1 :

brak tarcz dla woja w zbrojowni

bład 2:

ataki na inne gildie zbugowane wywala z serwera.

bład 3:

panel gracza nie działa

jesli cos znajde jeszcze dam edita.

<strong><a href="http://skinmarket.pl" style="text-decoration:none;" title="Skiny CSGO za SMS/PSC (Automat)"><span style="color:red"><u>SkinMarket.pl</u></span> - Skiny CSGO za SMS/PSC (Automat)</strong></a>

Opublikowano

Czy to takie trudne zrobić temat jakoś inaczej? Wszyscy teraz kradną pomysł od Sebusia bo u niego gra dużo osób...

Pomysł od Sebusia, Sebuś sam ukradł HIT z youtube. ^^

Opublikowano

Pomysł od Sebusia, Sebuś sam ukradł HIT z youtube. ^^

Może i hit wziąłem z yt ale pierwszy użyłem tego w tym dziale, mniejsza już o ten napis. ON MI PODJEBAŁ CAŁĄ NAZWĘ TEMATU ;)

Kreatywność autora jest ogromna (ironia)  i życzę powodzenia osobą które grają na tego typu serwerach.

Zaraz bym dostał % ale NIE!

Serwer jest słaby i wygląda tak samo jak poprzedni, nic niepoprawione wszędzie bugi.

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

@magirem sprawdz a potem pisz Okejka? :)

@2xup

Nie załamuj się ;*, są to inne całkiem pliki więc jak może być wszystko takie same ? HaH xD

Masz jakieś gejowskie ciągoty czy jak? Za każdym razem wysyłasz do mnie buźkę, jeżeli to ma być prowokacja to marnie to wychodzi.

Pliki powstały JEDNE reszta to dodanie czegoś "nowego" co ktoś opublikował, sam nie potrafisz nic napisać więc to dalej te same pliki ;)

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

@TheSzczepan4 Server na maxa Ch.. bug na bugu buga pogania tak jak napisalem wczesniej co wy prezentujecie poco wogule robicie server ? jezeli wasza 12-15   max letnia administracja sie nie zna i czeka na gotowce z elite pvp .... powodzenia w Zenującym serwerze z powazaniem Magirem ;)))

@SebuśPL   a sebuś co do ciebie noto uwazam ze server twoj jest zajebi.... i nie ma takiego drugiego ciagle cos dodawane  cos od siebie dla ludzi i widac ze chcecie pracowac i ustepniac ludziom Cos pięknego na zabicie czasu ;) Dziekuje za to ze zrobiles taki fajny server 

Opublikowano

@TheSzczepan4 5 Letni Chłopaczku  on sie staraa ;))) a wy  czychacie na gotowe haa ;) Pozdrowienia ;) Wasz server ile postoi ??? 2-20 dni max jestescie bandą skonczonych Palantów !

Dziecko mój serwer dłużej stoi od serwera sebusia  ;)

@Edit

@Bilon1234 Ja tez ciebie Kocham pozdrow harnasia i Sebusia ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...