Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Type 62 i 59

Tornade

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć o co chodzi z type 62 i type 59 bo jest tam napisane ,,Pojazd ze specjalnego wydarzenia" o co chodzi?? skoro wcześniej można było go kupić??

Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć o co chodzi z type 62 i type 59 bo jest tam napisane ,,Pojazd ze specjalnego wydarzenia" o co chodzi?? skoro wcześniej można było go kupić??

Type 62 - Bardziej unikalny czołg z niż Type 59. Jest to VII tierowy czołg lekki, który służy do zabawy głównie niż do zarobku. Już raczej go nie kupisz - tylko konkursy.

Type 59 - Porządna zarabiaczka, która kiedyś była op, lecz po nerfie dalej potrafi dokopać. Tej zarabiaczki na pewno już nie kupisz - tylko konkursy.

Opublikowano

Type 62 - Bardziej unikalny czołg z niż Type 59. Jest to VIII tierowy czołg lekki, który służy do zabawy głównie niż do zarobku. Już raczej go nie kupisz - tylko konkursy.

Type 59 - Porządna zarabiaczka, która kiedyś była op, lecz po nerfie dalej potrafi dokopać. Tej zarabiaczki na pewno już nie kupisz - tylko konkursy.

Type 62 to czołg 7t i wątpię, aby był bardziej unikalny. Był dostępny w sklepie gdzie bardzo dużo osób go zakupiło bo to taki drugi hellcat.

Type 59 dalej wymiata na swoich tierach, przebić go poniżej 170 pene jest już trudno. Zarabia dalej na swoim poziomie

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Type 59 to czołg, który łoi nubków. Nowy gracz nie wie gdzie go przebić itp.

Type 62 to bardzo przyjemny czołg, który zarabia w przedziale 30-40k na normalnej bitwie (bez premium)

x

Opublikowano

Ale 62 to nie jest zarabiaczka. Ma tragiczną lufę i jest bardziej spotterem, a za to kasy nie ma za dużo.

Opublikowano

Ale 62 to nie jest zarabiaczka. Ma tragiczną lufę i jest bardziej spotterem, a za to kasy nie ma za dużo.

Tragicznej lufy to on nie ma, bo grałem nim. Jeżeli zamontujesz lornetę, siatkę i zrobisz perki na camo to potrafi sporo zarobić przy dobrym spotowaniu.

Opublikowano

>Mod WoT

>Nie ma bladego pojęcia o grze :v

62 ma 145 pene bodajże. Wystarczy na T7 (Chaffee z gorszym MM ma 139)

Za spot mało kasy? Jeżeli na dobrym spocie 100k to dla Ciebie mało to ok.

Opublikowano

>Mod WoT

>Nie ma bladego pojęcia o grze :v

62 ma 145 pene bodajże. Wystarczy na T7 (Chaffee z gorszym MM ma 139)

Za spot mało kasy? Jeżeli na dobrym spocie 100k to dla Ciebie mało to ok.

Gdzieś obiło mi się o uszy, że kasa ze spota = 1/2 kasie z dmg. Zrobienie 2k dmg po spocie = 1k dmg. Nie wiem czy to do końca prawda, ale łatwiej zrobić te 3k dmg is-6, niż wyspotować 6k typkiem 62 ;)

Opublikowano

Gdzieś obiło mi się o uszy, że kasa ze spota = 1/2 kasie z dmg. Zrobienie 2k dmg po spocie = 1k dmg. Nie wiem czy to do końca prawda, ale łatwiej zrobić te 3k dmg is-6, niż wyspotować 6k typkiem 62 ;)

To coś fałszywego ci się obiło.

DMG po własnym spocie to powiedzmy 1.

DMG po spocie kogoś innego to 0.5

DMG po asyście ze spota to 0.5

Więc: będąc scoutem na 3k dmg po spocie masz WIĘCEJ expa niż TD walący te 3k po twoim spocie (bo w końcu różnica tierów ^^)

Opublikowano

To coś fałszywego ci się obiło.

DMG po własnym spocie to powiedzmy 1.

DMG po spocie kogoś innego to 0.5

DMG po asyście ze spota to 0.5

Więc: będąc scoutem na 3k dmg po spocie masz WIĘCEJ expa niż TD walący te 3k po twoim spocie (bo w końcu różnica tierów ^^)

Dokładnie tak jak mówisz :) Widziałem ostatnio bitwę znajomego w której wz131 wyświecił 12,8k dmg na X (malinovka) i zarobił 150000 z premką :))

A jeśli chodzi o type 59 niebawem będzie można go otrzymać w kolejnym konkursie ! :))

signature.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...