Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich przychodzę do was z wielkim problemem dla mnie i proszę was o pomoc, ściagnołem Lineage2 i wyskakuje mi błąd podczas łączenia się z gra kiedy ściagnołem grę i zaisnstalowalem kiedy wchodze w system i chcę odpalić grę wyskakuje mi błąd :

http://img229.imageshack.us/img229/8420/screen01j.jpg

ps: pisałem na innych forach ale nic z tego nie pomogli wiec zwracam się do was jezeli w zlym dziale napisalem prosze o pszeniesienie .Proszę Was o pomoc!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Upewnij się, że masz zainstalowane wszystkie potrzebne biblioteki do Windy i SP3 (jeśli to XP). Potem przeinstaluj Lineage. Jeśli nie pomoże, to masz któryś z komponentów systemu zepsuty i zostaje reinstall.

Opublikowano

Na pewno przyda Ci się vcredist (wszystkie zainstaluj), .NET... Co dalej? SP3 powinien rozwiązać większość problemów.

Opublikowano

Spokojnie, nie każdy się na tym zna/ma czas/chęci ;)

A może spróbuj odinstalować grę, wyczyścić rejestr jakimś TuneUpem, czy tam CCleanerem (wolę TuneUp), zresetować kompa i zainstalować ponownie?

Opublikowano

mialem ten sam błąd musisz zrobc reinstall i od nowa server zainstalowac powinno dzialac :P

1377774857-U369478.png

Opublikowano

wariat, lol czlowieku!!! Ludzie maja inne sprawy nad głową niż zajmowanie się twoją błędną instalacja u Ciebie... Jak to sciagnoles to na sto procent powinienes miec tam instrukcje jak to zainstalować i żeby ci nie wyskakiwał błąd . ehh. sproboj mojego poradnika ! ^^'@@

* Jest jeszcze jedna rzecz którą źle robisz, może np Interlude Serwer wklejasz do Graci? Tak to ci nie pójdzie :P

Opublikowano

to jest blad tekstur najpierw przeinstaluj calego klienta, prawdopodobnie tez mozesz nie miec microsoft visual c++ biblioteke znajdziesz w service packu zalecam service pack 2 + netframework wlasciwe sterowniki do karty graficznej

chaotic.jpg
Opublikowano

to jest blad tekstur najpierw przeinstaluj calego klienta, prawdopodobnie tez mozesz nie miec microsoft visual c++ biblioteke znajdziesz w service packu zalecam service pack 2 + netframework wlasciwe sterowniki do karty graficznej

zainstaluj od nowa sterowniki do procka (o ile masz amd 2 rdzeniowy)

5747.jpg

15117.jpg

21783.gif

15088.jpg

Zapaleniec

^^

Opublikowano
zainstaluj od nowa sterowniki do procka (o ile masz amd 2 rdzeniowy)

nie jest to wymagane poza tym nie ma to nic do gry ponieważ biosu nie ma sensu przeinstalowywać.

chaotic.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...