Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Premium tank - T-54 LT

Canna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli ten czołg będzie miał losowanie do dziewiątego tieru to go kupuję.

Ogólnie czołg mi się podoba. Ciekawe jak się sprawuje w rzeczywistości.

Opublikowano

Jeżeli ten czołg będzie miał losowanie do dziewiątego tieru to go kupuję.

Ogólnie czołg mi się podoba. Ciekawe jak się sprawuje w rzeczywistości.

Będzie do Xt ;) Do tego 170 peny.

Opublikowano

Jak dla mnie kolejny cel w sklepie premium :))

t54 jest cudny a t54l w trybie 7vs7 będzie kosił wszystko :))

Teraz tylko czekać na premiere i odłożyć do skarpety dwie stówki na nowy czołg :))

signature.png

Opublikowano

Ciekawe ile będzie kosztował złota. Może coś około 8000tyś golda .

Opublikowano

Jak dla mnie kolejny cel w sklepie premium :))

t54 jest cudny a t54l w trybie 7vs7 będzie kosił wszystko :))

Teraz tylko czekać na premiere i odłożyć do skarpety dwie stówki na nowy czołg :))

Do trybu 7/42 nadają się czołgi Francuskie,  IS-3, T32 i nic więcej. 

Będzie do Xt ;) Do tego 170 peny.

T34-3 ma o lepsze działo i walczy do IX, wiec T-54 będzie również walczył z IX.

Buff T-54l

- DPM zwiększony z 1818 do 1907

- czas ładowania skrócony z 8,347 do 7,863 s

- czas celowania skrócony z 2,7 do 2,3 s

- opory gruntu znacznie zmalały: z 0,959/1,151/1,918 do 0,767/0,959/1,534

- zmalała celność w ruchu i podczas obrotu wieżą

- V-max: +58,7/-20 km/h

- wychył działa: +17/-5

Źródło:

http://www.dom1n.com/newsy/premium-t-54-update-statystyk/

Opublikowano

Do trybu 7/42 nadają się czołgi Francuskie,  IS-3, T32 i nic więcej. 

Oj zdziwiłbyś się :) NIe raz walczyłem z harpaganami w dziwnym setupie i zaskakiwali dobrą taktyką, oczywiście wszystko zależy od mapy na jakiej grasz, np kiedyś wyskoczyła cała fioletowa ekipa na klasztorze z gw panther, t2 light, t32, 2x is3, fcm 50t i mieliśmy grubo :)

jeśli mówimy o randomowych 7vs7 to oczywiście jak dla mnie 1x50 100 3x is3 i 1x13 90 jest najbardziej oklepana i uniwersalna ;)

Na turnieje klanowe (u nas takie się odbywają na swoich zasadach) t54l będzie idealny ;) Tak samo na kompanie, podejrzewam że spróbuję zastąpić 13 90 właśnie tą nową premką :) jeśli będzie miał atrybuty starszego brata ( mocny łeb, szybkość i czasem coś z przodu odbije) to będzie lepiej sie spisywał niż ob 416 z blokadą skrętu łba :)

Nadmienię tylko że francuskim bacie mam avg dmg na poziomie 2400 a na T62A 3200, więc lepiej gra mi sie twardogłowymi spammerami ;))

W sumie ciekawie też w 7vs7 gra się t34, kiedyś miałem bitwę (w 7vs7) gdzie utłukłem cały dmg z 5 isów 3 :) 7500 kolesie byli masakryczni..(mój team dawał mi zarobić, był buff do kasiory +280k byłem do przodu)  do dziś mam wyrzuty sumienia, pewnie te czosnki się załamały i przestały grać :/ szkoda bo coraz mniej noobków gra i trzeba się męczyć z zielonkami i żółtkami ;)

Podsumowując goldowe czołgi mają przewagę w 1vs1 na przeciwko normalnym ( patrząc statystycznie), ale i tak najważniejszy jest kierowca - w trybie 7vs7 wygrywa zgranie ekipy i skill, czołgi to sprawa drugorzędna (był okres dawno temu gdzie na ESL wygrywaliśmy w składzie 2xAT15, i 3x IS3 :)))

signature.png

Opublikowano

Oj zdziwiłbyś się :) NIe raz walczyłem z harpaganami w dziwnym setupie i zaskakiwali dobrą taktyką, oczywiście wszystko zależy od mapy na jakiej grasz, np kiedyś wyskoczyła cała fioletowa ekipa na klasztorze z gw panther, t2 light, t32, 2x is3, fcm 50t i mieliśmy grubo :)

jeśli mówimy o randomowych 7vs7 to oczywiście jak dla mnie 1x50 100 3x is3 i 1x13 90 jest najbardziej oklepana i uniwersalna ;)

Na turnieje klanowe (u nas takie się odbywają na swoich zasadach) t54l będzie idealny ;) Tak samo na kompanie, podejrzewam że spróbuję zastąpić 13 90 właśnie tą nową premką :) jeśli będzie miał atrybuty starszego brata ( mocny łeb, szybkość i czasem coś z przodu odbije) to będzie lepiej sie spisywał niż ob 416 z blokadą skrętu łba :)

Nadmienię tylko że francuskim bacie mam avg dmg na poziomie 2400 a na T62A 3200, więc lepiej gra mi sie twardogłowymi spammerami ;))

W sumie ciekawie też w 7vs7 gra się t34, kiedyś miałem bitwę (w 7vs7) gdzie utłukłem cały dmg z 5 isów 3 :) 7500 kolesie byli masakryczni..(mój team dawał mi zarobić, był buff do kasiory +280k byłem do przodu)  do dziś mam wyrzuty sumienia, pewnie te czosnki się załamały i przestały grać :/ szkoda bo coraz mniej noobków gra i trzeba się męczyć z zielonkami i żółtkami ;)

Podsumowując goldowe czołgi mają przewagę w 1vs1 na przeciwko normalnym ( patrząc statystycznie), ale i tak najważniejszy jest kierowca - w trybie 7vs7 wygrywa zgranie ekipy i skill, czołgi to sprawa drugorzędna (był okres dawno temu gdzie na ESL wygrywaliśmy w składzie 2xAT15, i 3x IS3 :)))

Taktyka to jedno, umiejętności graczy to drugie, skład to 3. Taktykę zazwyczaj dostosowuję się do czołgów, bo nikt w kv-4 i KT nie będzie rushować. Z kolei taktyka, jest najważniejsza, dlatego warto brać dobre czołgi na drużynówki, takie jak: AMX 50 100, 13 90, is-3, is-6, T32, Borsuk i oczywiście t1.

Opublikowano

Skoro Wy używacie T34 na 7/42 to nie wnikam. (:

Na pewno większości nie wygrywacie, bo nie ma czołgów dobrych pod ten tryb, a o AT 15 nie wspomnę.

Dla porównania. My gramy z takim składem i niszczymy wszystko:

802141403777903635359.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...