Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strasznie klatkuje!

yotomexxx200003

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam taki problem ze skillem, minowicie kiedy włącza sie mecz zaczyna sie strasznie lagowac cala gra Prosze o pomoc w powstrzymaniu lagow P.S W innych grach tak nie laguje wiec to nie komputer, a grafike mam ustwioną na niską

Opublikowano

Siema, to wina przeciążonych serwerów sklla, i cziterów grających na lagujących hackach... Jedyne wyjście to wchodzić w takim czasie, w którym gra mało osób..

Opublikowano

Pozostało Wam nic tylko poczekać aż developerzy zoptymalizują serwery gry po aktualizacji. Lub nie.

Akutalny serwer: LegionSRO (140cap)

IGN: Rage (Warrior/Cleric)

Level: 115(+)

Gildia: AllForFree

Opublikowano

Według mnie to wina graczy, którzy mają okropnie wysokie pingi, ale nie mam pewności.

Opublikowano

@Umarly, rozmawiałem z supportem, też mnie to dziwił jakim cudem zacina mi się ta gra na minimalnych na kompie z procesorem i7 8gb ramu i karta grafiki 4gb (tak w skrócie), są takiehacki, o których nie masz pojęcia, widziałeś hack, który dubluje nazwy? :) Zobacz na Mija84

K4sQO42.jpg?1

Opublikowano

Witam. Mam pytanie czy z takimi parametrami komputera da się pograć normalnie w skilla czy to jednak wina starego i słabego komputera, bo jade na najniższych grafikach a procesor cpu dalej jest na 100%. Czy to może jednak wina małej ilości pamięci RAM ? 

Karta Graficzna: GeForce 8600 GT

Procesor: Intel® Core2 Duo CPU    E6550 @ 2.33 GHz

Pamięć : 2 GB RAM

System operacyjny : Windows 7 Ultimate 32bit

// Jest specjalny dział by się zapytać o to czy gra pójdzie.

http://www.mpcforum.pl/topic/1084493-uruchomie-skilla-na-moim-komputerze-zapytaj-tutaj/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...