Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mechanik - Broń

Hippo1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

Mam dylemat którą broń który zestaw kupić ? Ten z G53 czy z MTAR-21 ? Która z tych broni jest lepsza ? Prosiłbymm o podanie dodatków do tych broni :) Dzięki :P

Opublikowano

Kup pakiet z mtarem bo jest bardziej opłacalny,  a dodatki zostaw te z pakietu tylko lufę zmień najlepiej na precyzyjną, a jak nie masz to jakąś inną bo barrakuda jest zryta.

Opublikowano

Kup pakiet z mtarem bo jest bardziej opłacalny,  a dodatki zostaw te z pakietu tylko lufę zmień najlepiej na precyzyjną, a jak nie masz to jakąś inną bo barrakuda jest zryta.

Czyli MTAR-21 jest lepszy ? Nie chodzi mi o dodatki . PS. Jaki masz nick w BFP4F ?

Opublikowano

Bierz pakiet z MTAR bo  nie ma jak dostać w inny sposób celownika M145 na mechanika a może Ci sie przydać. To wszystko zależy o twojego stylu grania. Ja na swoim mechaniku mam kupiony pakiet z MTAR "Broń wiązka" oraz pakiet z MP5 "Sokole oko"

Mi np MTAR z M145 średnio podchodzi wole MP5 z M145 można nawet walić automatem w kogoś  :P

Dodatki wrzucasz do MTARA te z pakietu oraz lufe precyzyjną bo ta "Barrakuda" w zestawie to nijaka jest.

Podobnie możesz zrobić jeżeli zdecydujesz sie na pakiet z MP5 dodatki z pakietu MTAR i lufa precka.

Czyli

Celownik: M145

Lufa: Lufa precyzyjna

Magazynki: Magazynki viper

Kolba: Kolba barrakuda

Opublikowano

Bierz pakiet z MTAR bo  nie ma jak dostać w inny sposób celownika M145 na mechanika a może Ci sie przydać. To wszystko zależy o twojego stylu grania. Ja na swoim mechaniku mam kupiony pakiet z MTAR "Broń wiązka" oraz pakiet z MP5 "Sokole oko"

Mi np MTAR z M145 średnio podchodzi wole MP5 z M145 można nawet walić automatem w kogoś  :P

Dodatki wrzucasz do MTARA te z pakietu oraz lufe precyzyjną bo ta "Barrakuda" w zestawie to nijaka jest.

Podobnie możesz zrobić jeżeli zdecydujesz sie na pakiet z MP5 dodatki z pakietu MTAR i lufa precka.

Czyli

Celownik: M145

Lufa: Lufa precyzyjna

Magazynki: Magazynki viper

Kolba: Kolba barrakuda

To MP5 da się grać ? Myślałem że ją znerfili.

Opublikowano

To MP5 da się grać ? Myślałem że ją znerfili.

Da się z viperami sobie b. ładnie radzi a z bliska to możesz nawet z biodra walić a nie celować :P

A jak tak nie lubisz to możesz dać sobie VAL-A z reddotem na dobuleslota xD

Opublikowano

@RallyPlayFew twoje macro jest OP.

Mp5 to takie ulepszone xm8c, jedyna broń na mechaniku, nadającą się do m145. Jest nie zwykle celna lecz ma mały dmg, więc jeżeli gramy z lunetą trzeba zastosować lufę precyzyjną, kolbę barrakudę/taktyczną, i magazynki piranha.

Opublikowano

@"RallyPlayFew" twoje macro jest OP.

Mp5 to takie ulepszone xm8c, jedyna broń na mechaniku, nadającą się do m145. Jest nie zwykle celna lecz ma mały dmg, więc jeżeli gramy z lunetą trzeba zastosować lufę precyzyjną, kolbę barrakudę/taktyczną, i magazynki piranha.

Lepiej nie pisz takich bzdur, nawet gdybym używał macro, to byłbym walonym lamusem, który nie potrafi grać wsparciem. Nawet z l85 przed nerfem lamiłbym, bo jestem ciotą i potrafię jako tako grać snajperem bolt action, bo kwestia fizyki w grze.

Opublikowano

Bierz MTAR'a bo bogowie Battlefield'a rzadko dajo M145 w pakiecie ;-;

Potem do tego bierzesz MP5 wsadzasz od tego pakietu dodatki (kosa) i jedziem na ruskich! :D

Piteraskwiat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...