Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepszy jest sac i kerujesz wszystko, akurat vayne to chemp niewymagający skryptów, auto-e się przydaje, a chyba potrafisz nawalać w Q :D

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Vayne + Sac Revamped + Vayne Mighty Assistant, Kosa. Shadow Vayne dziala chujowo ( Dla mnie ) Polecam.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

A co robi VMM dokładniej ?

Wylicza odległość i castuje E, tak aby oszołomić przeciwnika.

Opublikowano

Vayne + Sac Revamped + Vayne Mighty Assistant, Kosa. Shadow Vayne dziala chujowo ( Dla mnie ) Polecam.

Potwierdzam, Jak dla mnie to z Shadow Vayne jest za dużo pierdolenia. Jeżeli ktoś już przyzwyczai się do VMA to ciężko przejść na Shadow. Najbardziej wkurzające jest to że z Shadow Vayne postać combo zaczyna od Q i można bardzo łatwo stuna, albo hook zebrać na twarz.

Opublikowano

Potwierdzam, Jak dla mnie to z Shadow Vayne jest za dużo pierdolenia. Jeżeli ktoś już przyzwyczai się do VMA to ciężko przejść na Shadow. Najbardziej wkurzające jest to że z Shadow Vayne postać combo zaczyna od Q i można bardzo łatwo stuna, albo hook zebrać na twarz.

Wszystko zawsze można ustawić, prawda? :P

Chociaż przyznaję rację, Shadow Vayne jest ciężki. Natłok wszystkiego sprawił, że nie jest on tym samym skryptem.

Opublikowano

Wszystko zawsze można ustawić, prawda? :P

Chociaż przyznaję rację, Shadow Vayne jest ciężki. Natłok wszystkiego sprawił, że nie jest on tym samym skryptem.

Jasne, nie mówie, że sie nie da tego ogarnąć :)

Osobiście kiedy używałem miałem problem z Orbwalkerem. Do teraz nie wiem czy lepiej jest używać Orbwalkingu z SOW czy Reborna. Zajęło mi troche czasu żeby przypisać odpowiednio klawisze. Po tym pojawił się u mnie problem, że postać nie lasthitowała wszystkich minionów. Wiem, że skrypt jest w stanie kilka pominąć ale u mnie z reguły na grupe minionów zostawały 3,4 które były pewne do zabicia lecz skrypt wariował. Czytałem troche ale skrypt ma współgrać z rebornem więc nie wiem. Gdybym to ogarnął to pewnie wymieniłbym znowu VMA na Shadow bo lepie używa E. Np dash"e typu e Xin Zhao, czy E Leony odbija bez problemu :) No i można ustawić priorytet. ;)

Opublikowano

Jasne, nie mówie, że sie nie da tego ogarnąć :)

Osobiście kiedy używałem miałem problem z Orbwalkerem. Do teraz nie wiem czy lepiej jest używać Orbwalkingu z SOW czy Reborna. Zajęło mi troche czasu żeby przypisać odpowiednio klawisze. Po tym pojawił się u mnie problem, że postać nie lasthitowała wszystkich minionów. Wiem, że skrypt jest w stanie kilka pominąć ale u mnie z reguły na grupe minionów zostawały 3,4 które były pewne do zabicia lecz skrypt wariował. Czytałem troche ale skrypt ma współgrać z rebornem więc nie wiem. Gdybym to ogarnął to pewnie wymieniłbym znowu VMA na Shadow bo lepie używa E. Np dash"e typu e Xin Zhao, czy E Leony odbija bez problemu :) No i można ustawić priorytet. ;)

Ja tam używam sow'a z Reborna zawsze bo nie koliduje, ale na Shadow i tak dalej jest problem z tymi lasthitami.

Opublikowano

Ja tam używam sow'a z Reborna zawsze bo nie koliduje, ale na Shadow i tak dalej jest problem z tymi lasthitami.

Dlatego ja wypierdoliłem całkiem SOW z SV, wolę Reborna od czarnej roboty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...