Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KraxCraft

Jogurto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

image.png

informacje.png
IP: fenikscraft.maxc.pl
---
Sloty: 11 [W jakimś czasie zwiększymy]
---
Typ: Survival + Gildie
---
PvP: Tak
---
Premium: Nie
---
Nether: Tak
---
Potwory: Tak
---
Zwierzeta: Tak
---
Whitelist: Nie

Wersja-1.7.2
administracja.png
Mrkils <-- Wlasciciel
Szukamy bardzo dobrego technika i sponsora

pluginy.png
Podstawowe

informacjedodatkowe.png
Stwórz własną gildię, zbuduj swój zamek, prowadź wojny, lub sojusze. Handluj z Handlarzami NPC!
 Ze stone wypadają m.in: szmaragdy, diamenty, żelazo,złoto exp,.  DroP na serwerze jest bardzo wydajny szczególnie exp .
Serwer głównie opiera się na skryptach.
Na gracza przypada aż 125MB ram. Serwer postawiony jest w Polsce, co gwarantuje świetną rozgrywkę bez lagów. Więcej nie podamy, ponieważ sami zobaczcie co jeszcze serwer oferuje, a oferuję o wiele wiele więcej !

Mamy Bardzo Fajny Drop ;D

Jęśli bedą jakieś błędy prosze zgłosic

Pomoglem? Postaw Like :P

Opublikowano

Serwer lipa. Vip ma fly (TO SV+FRAKCJE), za negatywną opinie o serwerze ban, brak jakichkolwiek informacji co robić, nowy gracz się zgubi.
Pełno pluginów typu openinv czyli to co jest w essentials.

Opublikowano

Wbiję zobaczę co i jak i dam edit :)

@Edit na serwerze nikogo nie ma więc nie wiem czy warto wam pomagać bo jak by wam zależało na serwerze coś byście robili :)z nim

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Opublikowano

Moge zostać technikiem twojego serwera Ogarne Lagi które na nim wystepuja Dopisze Kilka Skriptów oraz małe pluginy

Więcej Informacij na skype : uzo7771

Potrzebujesz pomocy

- Dodaj mnie do swojego tematu @uzo77

Może jestem w stanie ci pomóc moje skype : uzo7771

Opublikowano

@uzo77

mam nadzieje że byś im pomógł bo tragedia :P trochę :)

PS. po co wam AntyTnT możecie to przecież zablokować w skrypcie :) hhehe 

On place tnt:

player don't have permissions "anty.tnt":

cancle event

send "Nie mozesz stawiać tnt "

moim zdaniem najlepsze rozwiązanie :)

można też zrobić że tnt nie mogą używać bez danej permissions :)

i wtedy jak dana osoba nie ma permissi to nie będzie mogła stawiać tnt :)

trochę lepsze to rozwiązanie bo mniej ramu zżera :) a tamto do wywalenia :)

Opublikowano

Oczywiście ,że im pomoge tylko muszą się zgłosić na skype : uzo7771

Potrzebujesz pomocy

- Dodaj mnie do swojego tematu @uzo77

Może jestem w stanie ci pomóc moje skype : uzo7771

Opublikowano

@uzo77 to z tym możesz sobie trochę poczekać :) ale zawitam na serwer z chęcią jak będziesz adminem tam :)

Opublikowano

11 slotów, nie mówiąc już o vipach którzy mają fly -.-

Zapraszam na serwer proGuilds!

Startujemy już wkrótce!

KLIK!

Opublikowano

Szukamy bardzo dobrego technika i sponsora " no to musi być świetny serwer skoro technika nie ma XDD  Skoro nie masz hajsu na serwer = nie rób go. Szukanie sponsora jest słabe. Serwer 11 slotów ( zwiększymy - jeśli kupisz vipa, wiadomo  : ] )  Nie widzi mi się ten serwer ;\

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Szukamy bardzo dobrego technika i sponsora " no to musi być świetny serwer skoro technika nie ma XDD  Skoro nie masz hajsu na serwer = nie rób go. Szukanie sponsora jest słabe. Serwer 11 slotów ( zwiększymy - jeśli kupisz vipa, wiadomo  : ] )  Nie widzi mi się ten serwer ;\

No właśnie trochę dziwne to jest no ale okey :) nie każdy musi być dobry w czymś :)

ale według mnie jak się na czymś nie znam to nic nie stawiam :) heeh ale to tylko moje zdanie no trudno życzę powodzenia z serwerem oraz z szukaniem Ludzi którzy go ogarną :)

Opublikowano

Nie polecam ponieważ serwer jest nie ogarnięty nie zablokowano komendy /pl , /? . Słaby spawn - Dno .Brak informacji gdzie można budować czyli nie ma linii.

Nie polecam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...