Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plugin na gildie do pobrania.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Niedawno widziałem na MPCforum plugin na gildie jak na zamieszczonym zdjęciu tylko nie moge go znaleźć i chcę się was zapytać o nazwę. Może ktoś wie co to jest za plugin?

74021931764330348622.png

Opublikowano

A może coś bardzo zbliżonego do tego pluginu ? Nie chcę tylko OpenGuild, Factions i UltimaGuild (by FUSH) , xClans itd...

Na tym serwerze po założeniu gildi pod graczem wyskakuje BedRock i na nim Jajko Smoka. To może ktoś wie co to za plugin lub podobny ?

Opublikowano

openguild bedzie najlepszy 

Właśnie chodzi o to że openguild jest niedokończony i dlatego nie chcę tego pluginu i szukam innego.

Wie ktoś co to za plugin na zdjęciu w temacie ?

Opublikowano

yyy przecież to jest najzwyklejszy OpenGuild2047

No tak ale nie jest do skończony. Sam autor to mówił. Dlatego chcę znaleźć inny. Bardzo chciałbym taki jak ten na obrazku w temacie.

Opublikowano

Pluginu nie ma, ale są skrypty na gildie ( bleh). Oprócz OpenGuilds, po necie krążą pliki xcrafters z ich gildiami, ale są bezużyteczne :) Musisz mieć tabelki i takie tam pierdoły. Oprócz tych dwóch nie ma innego. Zapłać dla kogoś, aby taki dla ciebie stworzył. Chyba, że wolisz korzystać ze skryptów, które nie są złe, ale wiadomo - plugin jest o wiele, wiele lepszy, zresztą sam skrypt to plugin więc chyba logiczne :)

Bez reklam fb

Opublikowano

DLACZEGO OPRÓCZ ULTIMATECLANS KURWA BO NIE ROZUMIEM? OPENGUILDS NIE, ULTIMATECLANS NIE... XGUILDS JEST JEDYNIE CZY JAKOS TAK, ALE JAK NAPISZESZ ZE TEZ NIE TO MNEI CHUJ STRZELI.

ps. cos czuje ze przez to ze zbyt popularne, a ty chcesz malo popularne zeby pisac AUTORSKIE GILDIE SAM PISALEM

Bez reklam fb

Opublikowano

DLACZEGO OPRÓCZ ULTIMATECLANS KURWA BO NIE ROZUMIEM? OPENGUILDS NIE, ULTIMATECLANS NIE... XGUILDS JEST JEDYNIE CZY JAKOS TAK, ALE JAK NAPISZESZ ZE TEZ NIE TO MNEI CHUJ STRZELI.

ps. cos czuje ze przez to ze zbyt popularne, a ty chcesz malo popularne zeby pisac AUTORSKIE GILDIE SAM PISALEM

Powiem tak. Są popularne, ale OpenGuild do mnie nie trafia a UC już mi się troche znudziło. UC 1 nie podoba mi się itd, a UC 2 jest zbudowane i już chyba go wgl nie ma. Chyba po prostu wezmę Gildie by Fusherka i tyle.

Opublikowano

nie podobaja ci sie tamte to se  factions zainstaluj i bedziesz mial pro elo autorski plugin ...

ajahahahahahahah gildie by fusherka bk w chuj

Napisz odpowiedz jako pierwszy 

dostan warna za powielanie odpowiedzi 

gj pseudo moderatorzy 

Opublikowano

nie podobaja ci sie tamte to se  factions zainstaluj i bedziesz mial pro elo autorski plugin ...

ajahahahahahahah gildie by fusherka bk w chuj

To zaproponuj jakiś inny plugin a nie factions bo to ma chyba każdy serwer.

Opublikowano

To napisz kurwa własny plugin albo poproś kogoś o jego napisanie oczywiście za $. Wszystkie pluginy i skrypty dostępne w sieci są uzywane przez mniejszą/większą ilość serwerów. Ja posiadam gildie by Serip, już ich nie ma ale jak poszukasz dobrze to znajdziesz. A i taka rada - nie bierz pluginu by Fusherka. Też każy serwer to ma, ale to jest w chuj zbugowane. Nie ma tam żadnego kodu na opa bo ludzie peirdolą głupoty a sami nie wiedzą, ale po prostu są bugi bo plugin został opuszczony, tak jak poprzedni.

Bez reklam fb

Opublikowano

da sie zrobic komendy wlasne, jest od tego plg mycmd albo multicommand.

Tak BTW. Factions jest spoczko, tylko z tym claimem jest chujowy bo powinien byc np 150x150 a nie jakiś power i inny shit.

Bez reklam fb

Opublikowano

Jeżeli chodzi o darmowe gildie to polecam skript UltimateClans by Dzikoysk.
Lepiej po prostu wydać te 50-150zł na autorski plugin. :)

Dużo graczy nie przyciągniesz darmowym pluginem/skryptem.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...