Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie dotyczące Paypal, a dokładnie mam 15 lat i chciałbym założyć sobie paypal-a (Kupowanie suba na twitchu itd itp) tylko że nie mam jak przelać na niego pieniędzy (Przelew przez rodzicow odpada) i tu moje pytanie czy jak założe paypal to czy mogę na niego dostawać pieniądze np z reflinków, cupsella yt itd itp i innych podobnych stron ? (Wiem nie jestem zadnym youtuberem więc dużo tego nie będzie ale jesli powysyłam kumplom może sie troche nazbiera) Jeśli tak to lepiej założyć sobie paypal z prawdziwym wiekiem (15) czy lepiej dac że mam +18 ?

Opublikowano

Jak podasz wiek 15 lat to chyba nie będziesz mógł się zarejestrować.

A wypłaty z różnych stron możesz dostawać na Paypal (to już zależy od strony). 

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Mam 15 lat, mam konto na paypalu, wszystko elegancko, robię przelewy itp.

Osobiście najbardziej polecam Ci zobaczenie gdzie najbliżej masz jakiś

bank, sprawdzenie czy jest tam konto < 18, założenie konta w banku (a bynajmniej ING)

to kilka minut, karta przychodzi w 2 dni i możesz sobie robić co chcesz.

A jeśli chodzi o cupsell, adfly to musisz sprawdzić czy 

te serwisy oferują płatności na paypal.

Pozdrawiam.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

I wtedy mogę na nie przelewać pieniądze tak jak wyżej np z yt adfly itd.. ? I lepiej ustawic że mam 15 czy 18 lat ? (Serio zielonyw tym jestem ;/)

Opublikowano

Mozesz zakladac w wieku 15 lat, nic sie nie stanie. 

I wtedy mogę na nie przelewać pieniądze tak jak wyżej np z yt adfly itd.. ? I lepiej ustawic że mam 15 czy 18 lat ? (Serio zielonyw tym jestem ;/)

ustaw tyle, ile masz.

Opublikowano

Nie będzie żadnych problemów z wpłacaniem i wypłacaniem pieniędzy ? 

Pisałem Ci, że mam konto, 15 lat i robię wszystko co mi się podoba.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

ja mam paypal nie wiem jaki wiek podałem, ale wszystko mogę robić. a konto bankowe mam w t-mobilebankowe.pl i jakoś nie wiem, przesyłałem kase do banku i było wszystko ok. 15 lat.

Mógłbym zweryfikować konto z paypalem ale nie wiem czy tu już nie złapią.

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...