Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Automatyczne zamykanie

Visitx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zaproponować automatyczne zamykanie tematów i/lub przenoszenia do archiwum/kosza starszych niż 5 miesięcy 

( TuT'ki i inne przydatne tematy ,przypięte zostają )

.

.

.

Odpowiedzi :

Na nie. kokosz kiedyś mówił, 0 usuwania/przenoszenia tematów do kosza. Dzięki temu użytkownicy, którzy będą mieli problem szybko odnajdą temat z rozwiązaniem.

Pozdrawiam.

Nie jestem zbyt długo na forum ,sprawdź jeszcze raz co napisałem ,rozumiem twoją opinie ,ale tematy można zamykać ,by unikać odkopywania ich..

47990292595971448862.png

Opublikowano

Na nie. kokosz kiedyś mówił, 0 usuwania/przenoszenia tematów do kosza. Dzięki temu użytkownicy, którzy będą mieli problem szybko odnajdą temat z rozwiązaniem.

Pozdrawiam.

//Edycja (19:36): Odkopywanie mówisz... Przytrzymuje zdanie na nie z powodu: Odkopywanie jest dobre, ponieważ użytkownicy nie będą pisali kolejnych wątków z głupimi pytaniami, tylko znajdą stare tematy z odpowiedziami. 

Opublikowano

Pozdrawiam.

Nie.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...