Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam działającego kamermoda na PL'a

Munczakoas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Tak jak w temacie poszukuje działającego kamermoda (darmowego) na PL'a.Ostatnio pobanowali mi konta lecz to chyba wina tego ze robiłem porządny skan kompa (usuwalem wszystkie wirusy co wykryło)  po skanowaniu uruchomiłem moda 3min pograłem i ban.Aha i jeszcze jakby ktoś mógl pokazać instrukcje jak obejść hs'a (jak sie da wogóle) ;)

Legenda
Opublikowano

Nie ma innej wersji kamer moda jak darmowa. To, że bana łapiesz to już masz pecha, ale nie zrobisz z tym nic, ponieważ wszystko zapisuje się w logach na co nie masz większego wpływu. Ostatnio była aktualizacja moda pod nowe zabezpieczenia.

http://metin2mod.tk/metin2pl.html

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

No ok ale miałem taką sytuacje że zbanowali mi 3 konta (niewiem czy to ma jakies znaczenie ale byly na 1 e-mailu) a 4 konto(inny e-mail) na ktorym tez gralem na hakach zbanowali mi dopiero po kilku dniach wtedy kiedy juz usunąlem moda i normalnie wlaczalem clientem to 4 konto.Na mailu napisali powód bana "czerpanie korzysci cos tam cos tam konto powiązane z DASDASA(nazwa zbanowanego wczesniej konta) i nie dostalem bana na stałe lecz na 2 tygodnie.Napisalem odwołanie od bana ze to pomylka jakas i ze niewiem o co chodzi i odpisali mi ze to jest niemozliwe ze sie pomylili co do bana i ze powinienem sie cieszyc ze nie dali mi bana na stale.Jak sie dowiedzieli po kilku dniach ze gralem na tym koncie na haxach? o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...