Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twoj plik ze skladami jest inny... [HELP]

kubsoon21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem otoz dotad z kolega normalnie gralismy mecze w sezonach wspolpracy a teraz przy wlaczeniu byle jakiego meczu w tym trybie wyswietla sie "twoj plik ze skladami jest inny niz twojego przeciwnika...".

Aktualizowalem sklady, usuwalem i jeszcze raz instalowalem,aktualizowalem gre, naprawialem gre(kolega tez) i nic nie pomoglo, przez 30 minut probowalismy zagrac meczi sie nie udalo :(

Prosilbym o pomoc !

Opublikowano

Dlaczego wywala mi fife jak chcę zagrać online np Ultimate Team? Szybki mecz mogę grać. Już nawet formata robiłem i nadal to samo.

Opublikowano

Witam.

Mam problem otoz dotad z kolega normalnie gralismy mecze w sezonach wspolpracy a teraz przy wlaczeniu byle jakiego meczu w tym trybie wyswietla sie "twoj plik ze skladami jest inny niz twojego przeciwnika...".

Aktualizowalem sklady, usuwalem i jeszcze raz instalowalem,aktualizowalem gre, naprawialem gre(kolega tez) i nic nie pomoglo, przez 30 minut probowalismy zagrac meczi sie nie udalo :(

Prosilbym o pomoc !

Tez tam czasem mam. Sprawdz czy innym klubem/reprezentacja da sie zagrac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...