Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry RPG

Drashein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano. szukam dobrej gry MMORPG na dłuugie godziny tak jak kiedyś wciągał metin2 czy 4story. Chętnie zarejestruję się z refflinka.

grałem w

Neverwinter
Tera

AION

Forsaken World

Opublikowano

Co do tego pierwszego to nie przepadam za bohaterami MARVEL'a. A o Age of Wulin niejednokrotnie słyszałem. Może zagram ale czy to jest w polskiej wersji językowej?

Opublikowano

Jezeli DC universe dla ciebie to są postacie marvela, to prosze wyjdz .... Jezeli ty tez szatkujesz gry w kategorii fajnosci patrzac tylko i wyłącznie na jezyk polski - fajny, inne - ble. to wyjdz po raz 2 i naucz się jezykow. 

A co do AoW [ age of wulin ] to to jest azjatyckie gowno nudzi sie po 2 godzinach grania a orientalne klimaty przyprawiaja o cofniecie sie wczorajszego jedzenia ...

Ogolnie jezeli grales w 4story i gra ci sie podobala zagraj w Allodsa [ nie, nie ma polskiej wersji jezykowej ]

Opublikowano

W Allodsa też grałem na starym sprzęcie i grało się całkiem spoko, dopóki nie pojawiły się przycinki. Prawdopodobnie wrócę.

I Nie.. Nie patrzę przez pryzmat polskiego języka bo sam uznaję to za bardzo noobskie. Grałem w wiele anglojęzycznych gier i nie przeszkadza mi brak polskojęzycznej wersji, ale w przypadku tak słabej z mojego punktu widzenia gry chciałbym chociaż, aby przyciągała do siebie wielojęzycznością.

Opublikowano

Ogolnie jezeli grales w 4story i gra ci sie podobala zagraj w Allodsa [ nie, nie ma polskiej wersji jezykowej ]

O ile się nie mylę to ostatnio była Polska wersja językowa ale nie wiem czy coś się zmieniło gdy gra przeszła do Mali.ru. Zobacz prywatne serwery World of Warcraft lub na global.
Opublikowano

Nie ma już Allodsa po polsku, ale są dobre polskie gildie które pomogą w każdym problemie. Osobiście polecam Assassynów w Imperium.

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

Nie ma już Allodsa po polsku, ale są dobre polskie gildie które pomogą w każdym problemie. Osobiście polecam Assassynów w Imperium.

Moim zdaniem to działanie nie miało sensu... Rezygnują już z gotowej polonizacji jakby mieli problem przetłumaczyć pare linijek przy każdym patchu. Co do gildii to ta jest najbardziej godna polecenia choć wciąż pamiętam mile spędzanie godziny gry w Misiaczkach które już nie istnieją.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...