Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World "could not intialize graphic device"

kzdjp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim. Mam taki problem, nie chce mi sie włączyć fifa world bo wyskakuje blad : "could not intialize graphic device" cos takiego. Czytałem ze to moga byc stery ale problem polega na tym ze dzisiaj jeszcze galem w ta fife tylko zmieniłem monitor i to wyskakuje :/ Prosze o szybka odpowiedz. 

Opublikowano

Ravoner to nie sterowniki. ;) ale dzieki za odpowiedz.   Sam na własną reke troche poszperalem w plikach i znalazlem :D Problem siedzial w Dokumenty/fifa world/ i plik settings byla ustawiona zle rozdzielczosc wpisalem co trzeba poprawna i dziala byla ustawiona 1600x1200 bo gralem na tv i zmienilem na 1280x1024 i dziala ;)

Opublikowano

To dobrze.

Do tej pory najczęstszym rozwiązaniem była aktualizacja sterowników lub wymiana karty graficznej (ewentualnie przestawienie z zintegrowanej na dedykowaną).

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Mam ten sam problem robiłem aktualizacje i nic kzjp Mozesz bardziej wytłumaczyć jak to zrobić ?

Ten sposób działa jedynie, gdy wcześniej wymieniałeś monitor od komputera.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...