Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sprawa] KichaMCPL

"╬"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pyt. do administracji ts'a...

Czy Kicha, wyrwie w końcu jakiegoś bana? Czy to, że ma Moderatora daje mu jakiś immunitet? Jeżeli zwykły User się zachowuje jak ten osobnik, to wylatuje od razu z banem? Możecie to jakoś może  wyjaśnić user'ą ?

Opublikowano

Wyjaśnię w miarę możliwości.

Żadna ostatnia skarga nie była poparta dowodami... Ponadto On wczoraj nie był na serwerze, mimo to nie przeszkadzało to Wam pisać na niego fałszywych skarg.

Oczywiście bycie Moderatorem Forum nie daje mu żadnych praw do łamania regulaminu serwera TS, ale dopóki nie będzie dowodów trudno coś zrobić, prawda?

Te ostatnie skargi udowadniają tylko, że pisanie tych tematów stało się po prostu modne, jednak mnie jak i większość ludzi przestaje to bawić.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Wyjaśnię w miarę możliwości.

Żadna ostatnia skarga nie była poparta dowodami... Ponadto On wczoraj nie był na serwerze, mimo to nie przeszkadzało to Wam pisać na niego fałszywych skarg.

Oczywiście bycie Moderatorem Forum nie daje mu żadnych praw do łamania regulaminu serwera TS, ale dopóki nie będzie dowodów trudno coś zrobić, prawda?

Te ostatnie skargi udowadniają tylko, że pisanie tych tematów stało się po prostu modne, jednak mnie jak i większość ludzi przestaje to bawić.

Dowodem jest wejście na kanał kogoś z administracji.... Ale administracja albo nie ma czasu/albo afk.. Do tego osobnika powie się np. "Jak tam garen 0/18" a On od razu zaczyna wyzywać rodziców, nie znając ich.. Więc jak dla mnie to powinien od razu zostać zbanowany.

P.S Dla niego określenie "pedał" -> Jest to osoba, która nosi okulary.. Nie przesadzajmy, ale takich ludzi trzeba kickać/banować z Ts'a.. Może się w końcu nauczy tolerancji i kultury.

Opublikowano

Sam go prowokujesz, a potem piszesz na niego skargę, porażka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...