Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

BarteQQQ123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W tą sobotę kupiłem sobie Battlefield 3 Premium Ediotion i wiele dodatków za moje jedyne ciężko zdobyte pieniądze. Czekałem czekałem 30h aż się ściągnie.. Zmarnowałem se przez to weekend. Patrzę ooo!! Jest!! Pobrało się nareszcie !!! Odpalam Gierke te Multi itp.. WoooW Ale Grafa Jaacie Ale cool gierka LOOOL. Gram se Gram 3-5min nagle ekran się zawiesił i dzwięku nie ma. Wygląda to tak jak bym zrobił screena. Mam Najnowsze sterowniki do karty graficznej. Wszystkie wymagania do gry zgadzają się z moim PC. Reinstallowałem wiele razy. Odpalałem na najsłabszej grafice,rozdzielce/nie na całym ekranie. I dupa ciągle to samo . Proszę o pomoc! Z Góry Dziękuje! . Pozdrawiam!!!

Opublikowano

Są dwie rzeczy które mogą ci pomóc . 

1. Miałem tak kiedyś i po bardzo długim szukaniu sterów znalazłem jakieś dostosowane specjalnie pod bf 3 . Mam karte Geforce 8800 GT. Poprostu poszukaj innych sterów.

2. Uruchom wiersz poleceń jako administrator i wpisz: bcdedit /set increaseuserva 3000    dokładnie tak samo to . Jeżeli poprawnie wpiszesz wyjdzie komunikat w stylu że zaakceptowano czy coś . 

Najpierw spróbuj tą drugą opcje jeżeli nie pomoże to poszukamy sterów . Jaką masz karte graf ?

Opublikowano

Są dwie rzeczy które mogą ci pomóc . 

1. Miałem tak kiedyś i po bardzo długim szukaniu sterów znalazłem jakieś dostosowane specjalnie pod bf 3 . Mam karte Geforce 8800 GT. Poprostu poszukaj innych sterów.

2. Uruchom wiersz poleceń jako administrator i wpisz: bcdedit /set increaseuserva 3000    dokładnie tak samo to . Jeżeli poprawnie wpiszesz wyjdzie komunikat w stylu że zaakceptowano czy coś . 

Najpierw spróbuj tą drugą opcje jeżeli nie pomoże to poszukamy sterów . Jaką masz karte graf ?

Zrobiłem I Ciągle nic :c. Mam Karte ATI Radeon HD 4600 Series

Podaj dokładnie specyfikacje Twojego komputera. 

Sprzęt:

Stacjonarny: NTT HOME W 906G / (Windows 7 / 32bit)

Procesor: Intel ® Core2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz

Ram: 4Gb

Karta Graficzna : ATI Radeon HD 4600 Series

To co wyżej + temperatury w czasie gry.

Temperatura: 40-50

Sprzęt:

Stacjonarny: NTT HOME W 906G / (Windows 7 / 32bit)

Procesor: Intel ® Core2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz

Ram: 4Gb

Karta Graficzna : ATI Radeon HD 4600 Series

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...