Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Anivia

artur0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam do was pytanie czy opłaca się kupować anivie ?? jak się sprawuje w obecnej mecie ? łatwo ją ogarnąć. Z góry dzięki

Opublikowano

Ja grałem dużo rankedów anivią , nią wyszedłem z brązu :P

polecam ją bardzo , ma bardzo dużo dmg w eary oraz w late , jedynym minusem jest mana.

Jeżeli dobrze ją ogarniesz to bardzo dużo nią zrobisz , a cena 3150 to chyba nie jest tak dużo :D

dzięki pasywie przeżywasz tak sytuacje jak np. gościu padł , ale zdażył na tobie użyć ignite.

A co do mety to chyba nie ma co się nią sugerować ... Dużo ludzi nie umie grać na anivie.

Jeszcze dodam że ulti może trwać cały czas jeżeli masz mane , a czas odnowienia wynosi około 6sec

Opublikowano

Polecam pooglądać sobie Froggena na Yt i zobaczyć co nią robi. Anivia jest ok, ale nie pasuje pod każdy team comp.

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

Mocna, ale wymaga dobrego zgrania z drużyną i umiejętności. Osobiście pogrywam nią na solo q tylko pod określone team copy. To carrowania troche słaba, bo ma lipny roam.

Opublikowano

Ciężka postać i według mnie słaba 

Trzeba się nią nauczyć dobrze grać 

Zjednej strony popatrz na Froggena (chellengera),który grał ciągle anivią i był prawie że niezniszczalny ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...