Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer Królestwa!

Serwer PvP Królestwa  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was bardzo Serdecznie!

Mam pytanie do was!  :D 

Czy będziecie chcieli grać na serwerze PvP królestwa?

Ogólnie!

Otóż jestem w trakcie robienia serwera Bukkit na którym będą odbywały się walki Aniołow i Diabłów.

Jak wspomniałem wcześniej będą 2 królestwa Niebo i Piekło jak oczywiście nazwy wskazują w Niebie będą Anioły ,a w piekle Diabły.

Oczywiście  królestwo nie będzie w powietrzu np Anioły tylko będą osobnym jakby świecie na ziemi  

Aby wybrać dane królestwo od razu po wejściu do gry będziesz miał guzik w specjalnym pomieszczeniu aby dołączyć do danego królestwa.

Oczywiście nie będzie tak że np wszyscy będą dołączać do Diabłów tylko to będzie zbilansowane 

Po dołaczeniu do danego królestwa odrazu otrzymasz range zależną od królestwa

Np: wybierzesz Diabłów dostaniesz range Diabeł

Będzie możliwość kupna rangi np : Arcydiabeł lub Archanioł zależnie od królestwa

Będzie możliwe że dodam że będzie można zmienić królestwo ale tylko 1 raz  

Dana ranga będzie miała dany kit  

Oczywiście nie będzie tak że Diabli są lepsi od Archaniołów tylko to będzie na równym poziomie jedzynie ranga Arcydiabeł lub Archanioł będzie lepsza!

Wojny królestw będą odbywały się na specjalnym terenie do którego można będzie się udać poprzez teleport lub poprzez komende.

Anioły i Archanioły nie będą mogły się ze sobą bić jedynie z Diabłami lub Arcydiabłam lecz będzie specjalna arena 1 vs 1 gdzie będzie można się ze sobą bić i testować swojego skilla w pvp   

Wersja serwera będzie aktualizowana wraz z nowymi updatami minecrafta 

Czyli jest teraz 1.7.9 wyjdzie np 1.8.4 i po wyjściu pluginów serwerowych, serwer będzie aktualizowany na nowszą wersję mc.

Serwer będzie NON-PREMIUM

Podsumowanie!

Serwer wystartuje gdzieś po starcie wakacji lub szybciej jak się wyrobię w czasie 

Więcej informacji o robieniu serwera i kiedy np wystartuje dowiecie się w tym temacie!

A więc zachęcam do like'owania i śledzenia tematu na bieżaco 

Administracje proszę o niezamykanie tematu!

Pozdrawiam MisterCrisu :D

Opublikowano

PvP, z fabułą (?).
A właściwie jej brakiem.

Oczywiście nie będzie tak że np wszyscy będą dołączać do Diabłów tylko to będzie zbilansowane :) 

*zbalansowane

Tak więc, osobiście uważam że jeśli masz zrobić serwer PvP, lepszym pomysłem było by wprowadzenie nowych przedmiotów z różnym skutkiem użycia, czy różnymi statystykami.

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Jedynie PvP z mało rozwiniętą fabułą. Mnie to nie kręci nie zagram. Serwerów PvP jest dużo.

A powiedz mi jakiś serwerów jest mało ;)

Opublikowano

Witam Bardzo Serdecznie!

zaraz mi oczy wylecą...

usuń to xD

Otóż jestem w trakcie robienia serwera Bukkit na którym będą odbywały się walki Aniołow i Diabłów.

Jak wspomniałem wcześniej będą 2 królestwa Niebo i Piekło jak oczywiście nazwy wskazują w Niebie będą Anioły ,a w piekle Diabły.

Oczywiście  królestwo nie będzie w powietrzu np Anioły tylko będą osobnym jakby świecie na ziemi  :)  

Aby wybrać dane królestwo od razu po wejściu do gry będziesz miał guzik w specjalnym pomieszczeniu aby dołączyć do danego królestwa.

Oczywiście nie będzie tak że np wszyscy będą dołączać do Diabłów tylko to będzie zbilansowane :)  

Po dołaczeniu do danego królestwa odrazu otrzymasz range zależną od królestwa

Np: wybierzesz Diabłów dostaniesz range Diabeł

Będzie możliwość kupna rangi np : Arcydiabeł lub Archanioł zależnie od królestwa

Będzie możliwe że dodam że będzie można zmienić królestwo ale tylko 1 raz  ;) 

Dana ranga będzie miała dany kit  :)  

Oczywiście nie będzie tak że Diabli są lepsi od Archaniołów tylko to będzie na równym poziomie jedzynie ranga Arcydiabeł lub Archanioł będzie lepsza!

Wojny królestw będą odbywały się na specjalnym terenie do którego można będzie się udać poprzez teleport lub poprzez komende.

Anioły i Archanioły nie będą mogły się ze sobą bić jedynie z Diabłami lub Arcydiabłam lecz będzie specjalna arena 1 vs 1 gdzie będzie można się ze sobą bić i testować swojego skilla w pvp   :)

Wersja serwera będzie aktualizowana wraz z nowymi updatami minecrafta :)

Czyli jest teraz 1.7.9 wyjdzie np 1.8.4 i odrazu serwer będzie aktualizowany.

Serwer będzie NON-PREMIUM

pomysł całkiem niezły c:

zobaczymy jakie będzie wykonanie, ja osobiście jestem za, powodzenia c:

edit: i zrób coś z tymi kolorami i emotkami w temacie

Member | Mentor Minecraft

nothing else.

Opublikowano

zaraz mi oczy wylecą...

usuń to xD

pomysł całkiem niezły c:

zobaczymy jakie będzie wykonanie, ja osobiście jestem za, powodzenia c:

edit: i zrób coś z tymi kolorami i emotkami w temacie

Specjalnie dla ciebie poprawione ;)

Opublikowano

Kolejny, który coś obiecuje ale tego nie zrobi...

A nawet jeśli serwer będzie wykonany, to nie będzie porządnie zrobiony.

Jeśli masz taki plan to wątpię aby pluginy "bukkita" ci wystarczyły aby z tego bił jakiś blask... Sam kiedyś zrobiłem taki serwer i... Na podstawowych pluginach nieładnie to wyglądało ;)

Opublikowano

Kolejny, który coś obiecuje ale tego nie zrobi...

A nawet jeśli serwer będzie wykonany, to nie będzie porządnie zrobiony.

Jeśli masz taki plan to wątpię aby pluginy "bukkita" ci wystarczyły aby z tego bił jakiś blask... Sam kiedyś zrobiłem taki serwer i... Na podstawowych pluginach nieładnie to wyglądało ;)

Nie widziałeś serwera a nawet nie wiesz i już sądzisz :)

Dodam do tego że jak wyjdzie skript na wersje 1.7.9 to będzie miód malina ;)

Opublikowano

Tak a więc wyjdzie 1.8.4 a ty bez zastanowienia aktualizujesz (?!) a pluginy może niektóre nie będą działać na 1.8.4 czy jakieś wersje

Opublikowano

@Autor

No to zacznijmy komentowanie tego tematu..

Chcesz stworzyć nowy serwer? Masz pomysł? Masz doświadczoną i zgraną ekipę? Masz pieniądze na jego utrzymanie? Wiesz gdzie umieścić reklamy i jak je załatwić?

Okej, spoko, rób jak chcesz.

Twoja decyzja, "Twój" pomysł, Twoje pieniądze, "Twój" serwer.

Tekst:

Naprawdę, ubolewam nad tym, że dzieci mające 12-14 lat próbują pisać tak rozciągnięte, skomplikowane (Uff..) teksty.

Przebrnąłem przez niego z wielką zgryzotą. Dlaczego?

Wygląda on na pisany pod stołem na kolanie.

Napisany nie składnie, w pięć minut i to pod wpływem "weny". Raz piszesz o jednej rzeczy, przestawiasz się na inną i chwilkę później wracasz do tamtego pomysłu, aby go skorygować..

Nie ma interpunkcji, przez co nie można rozróżnić, o której części zdania jest linijka.

Fabuła serwera:

Ten serwer nie będzie jej posiadać. To nie jest fabuła i ty o tym nie wiesz (Jestem pewien w 90%), skoro tak napisałeś.

Fabuła to coś co jest w książkach, filmach, grach (Niektórych - większości), komiksach, opowiadaniach, bajkach, baśniach, legendach, sztuce teatralnej. To w niej bohater ma jakiś cel, motyw, zadanie. Główny bohater (Lub bohaterowie) jest częścią ów Fabuły, może on ją zmieniać lub być prowadzonym przez kogoś lub wydarzenia.

Ma ona historię, ma ona początek, koniec, przebieg oraz zwroty akcji(Dziwne, żeby tego nie miała, prawda?).

"Twój przyszły super-hiper-zaje****y serwer" nie będzie jej posiadał.

Nawet grama, naparstka.

Nikt nie ujrzy na nim nawet jednej setnej procenta fabuły...

Rozgrywka:

Chcesz, aby jedna "frakcja" walczyła przeciwko tej drugiej. Powiedz mi tylko, jak ty to sobie wyobrażasz dzieląc miejsce ich egzystencji na dwóch różnych światach, gdzie nie będą mieli ze sobą kontaktu?

Powiesz teraz: "No, ale koleś. Co ty gadasz? Przecież bende robić trzeci świat, na którym oni bendom walczyć!", lecz po co są tamte dwa?

Gracze będą sobie na nich niszczyć i budować? Zaplanują wielkie konstrukcje, wykonają je i ktoś je zniszczy. Celu te dwa światy nie mają też dlatego, że nie będzie sensu na nich nic wydobywać, ani wytwarzać skoro każda frakcja, będzie posiadać zestawy..

Skoro nie będą mieć żadnego celu przebywania na tych dwóch światach, to najlepiej pozbyć się tych dwóch światów.

Rozgrywka nie byłaby najlepsza.

Masz plan wprowadzić na serwer arenę pojedynków "jeden na jednego". Po co ona jest, skoro będzie można sprawdzić swojego "skilla" na świecie, gdzie będzie pvp dla wszystkich?

Podział grupowy:

Arcydiabeł oraz Archanioł.

Vip oraz Vip.

Zwykły użytkownik nie będzie mieć szansy, przeciw takim graczom. Dlaczego?

Zakładając (Wyżej), iż masz nie więcej niż piętnaście lat, stwierdzam, że te dwie rangi (Czy raczej jedna - Dwa w jednym, lepsze niż kawa na dzień dobry!) będą drogie. Rodzicie zapewne chętnie nie będą finansować twoich "fanaberii", więc będziesz chciał utrzymać serwer.

Ale, aby móc to robić (Zmusi Cię do tego sytuacja - to jest pewne), będziesz sprzedawać Vip'y za "super-ultra" przywileje. To już zepsuje ten serwer..

Pomysł:

Oklepany, typowy, częsty (Nawet kilka razy się tutaj już pojawił - prawie taki sam).

Nic nowego nie wprowadza na polską scenę serwerów Minecraft.

Stop. Chwilunia! Chwileczkę!

Coś jednak wprowadzi! A co?

Żenadę!

Wykonanie:

Naprawdę, jeżeli ten serwer byłby przynajmniej dobry to przeprosiłbym Cię za ten komentarz.

Niestety, tak się nie stanie.

Chcesz stworzyć serwer, ale jeżeli tak chaotycznie myślisz o jego idei, to nic z tego nie wyjdzie.

Dodatkowo, optymalizacja będzie jej przeciwieństwem. Chcesz wgrać Skript, lecz miarkuj się! Stworzysz połowę serwera używając go i nici z wydajności!

Moja opinia:

Tak jak osoby wyżej napisały - serwer nie wypali, ponieważ jest to tylko czysta zapowiedź od "randoma".

Sam pomysł jest banalny, a jego autor nie umie go nawet opisać.

Gdybym ja miał takie coś napisać/opisać to wolałbym, żeby zakopali mnie żywcem.

PS: Jak już, to słowo "Arcydiabeł" nie istnieje :)

Pozdrawiam

S0L1D3R

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Super Pomysł.Mam propozycje,abyś Stworzył Taki 1 Świat.Np W tygodniu Jest Pokój Między nimi,a w Weekendy Wojny.Daj im jakiś teren niech sb wszystko wybudują co będą chcieli.Ty zrób tylko mury ;) Pomysł Ciekawy.Sam osobiście Zagram.Powodzenia ;)

Opublikowano

Tak a więc wyjdzie 1.8.4 a ty bez zastanowienia aktualizujesz (?!) a pluginy może niektóre nie będą działać na 1.8.4 czy jakieś wersje

Heh zle to napisałem zaraz poprawię ;)

Dzięki :>

Opublikowano

@Autor

No to zacznijmy komentowanie tego tematu..

Chcesz stworzyć nowy serwer? Masz pomysł? Masz doświadczoną i zgraną ekipę? Masz pieniądze na jego utrzymanie? Wiesz gdzie umieścić reklamy i jak je załatwić?

Okej, spoko, rób jak chcesz.

Twoja decyzja, "Twój" pomysł, Twoje pieniądze, "Twój" serwer.

Tekst:

Naprawdę, ubolewam nad tym, że dzieci mające 12-14 lat próbują pisać tak rozciągnięte, skomplikowane (Uff..) teksty.

Przebrnąłem przez niego z wielką zgryzotą. Dlaczego?

Wygląda on na pisany pod stołem na kolanie.

Napisany nie składnie, w pięć minut i to pod wpływem "weny". Raz piszesz o jednej rzeczy, przestawiasz się na inną i chwilkę później wracasz do tamtego pomysłu, aby go skorygować..

Nie ma interpunkcji, przez co nie można rozróżnić, o której części zdania jest linijka.

Fabuła serwera:

Ten serwer nie będzie jej posiadać. To nie jest fabuła i ty o tym nie wiesz (Jestem pewien w 90%), skoro tak napisałeś.

Fabuła to coś co jest w książkach, filmach, grach (Niektórych - większości), komiksach, opowiadaniach, bajkach, baśniach, legendach, sztuce teatralnej. To w niej bohater ma jakiś cel, motyw, zadanie. Główny bohater (Lub bohaterowie) jest częścią ów Fabuły, może on ją zmieniać lub być prowadzonym przez kogoś lub wydarzenia.

Ma ona historię, ma ona początek, koniec, przebieg oraz zwroty akcji(Dziwne, żeby tego nie miała, prawda?).

"Twój przyszły super-hiper-zaje****y serwer" nie będzie jej posiadał.

Nawet grama, naparstka.

Nikt nie ujrzy na nim nawet jednej setnej procenta fabuły...

Rozgrywka:

Chcesz, aby jedna "frakcja" walczyła przeciwko tej drugiej. Powiedz mi tylko, jak ty to sobie wyobrażasz dzieląc miejsce ich egzystencji na dwóch różnych światach, gdzie nie będą mieli ze sobą kontaktu?

Powiesz teraz: "No, ale koleś. Co ty gadasz? Przecież bende robić trzeci świat, na którym oni bendom walczyć!", lecz po co są tamte dwa?

Gracze będą sobie na nich niszczyć i budować? Zaplanują wielkie konstrukcje, wykonają je i ktoś je zniszczy. Celu te dwa światy nie mają też dlatego, że nie będzie sensu na nich nic wydobywać, ani wytwarzać skoro każda frakcja, będzie posiadać zestawy..

Skoro nie będą mieć żadnego celu przebywania na tych dwóch światach, to najlepiej pozbyć się tych dwóch światów.

Rozgrywka nie byłaby najlepsza.

Masz plan wprowadzić na serwer arenę pojedynków "jeden na jednego". Po co ona jest, skoro będzie można sprawdzić swojego "skilla" na świecie, gdzie będzie pvp dla wszystkich?

Podział grupowy:

Arcydiabeł oraz Archanioł.

Vip oraz Vip.

Zwykły użytkownik nie będzie mieć szansy, przeciw takim graczom. Dlaczego?

Zakładając (Wyżej), iż masz nie więcej niż piętnaście lat, stwierdzam, że te dwie rangi (Czy raczej jedna - Dwa w jednym, lepsze niż kawa na dzień dobry!) będą drogie. Rodzicie zapewne chętnie nie będą finansować twoich "fanaberii", więc będziesz chciał utrzymać serwer.

Ale, aby móc to robić (Zmusi Cię do tego sytuacja - to jest pewne), będziesz sprzedawać Vip'y za "super-ultra" przywileje. To już zepsuje ten serwer..

Pomysł:

Oklepany, typowy, częsty (Nawet kilka razy się tutaj już pojawił - prawie taki sam).

Nic nowego nie wprowadza na polską scenę serwerów Minecraft.

Stop. Chwilunia! Chwileczkę!

Coś jednak wprowadzi! A co?

Żenadę!

Wykonanie:

Naprawdę, jeżeli ten serwer byłby przynajmniej dobry to przeprosiłbym Cię za ten komentarz.

Niestety, tak się nie stanie.

Chcesz stworzyć serwer, ale jeżeli tak chaotycznie myślisz o jego idei, to nic z tego nie wyjdzie.

Dodatkowo, optymalizacja będzie jej przeciwieństwem. Chcesz wgrać Skript, lecz miarkuj się! Stworzysz połowę serwera używając go i nici z wydajności!

Moja opinia:

Tak jak osoby wyżej napisały - serwer nie wypali, ponieważ jest to tylko czysta zapowiedź od "randoma".

Sam pomysł jest banalny, a jego autor nie umie go nawet opisać.

Gdybym ja miał takie coś napisać/opisać to wolałbym, żeby zakopali mnie żywcem.

PS: Jak już, to słowo "Arcydiabeł" nie istnieje :)

Pozdrawiam

S0L1D3R

A więc odniosę się do tego co napisałeś :) 

Tekst:
I co z tego że się próbuje ,a próbować trzeba :)
Prawda tekst pisałem na szybko :)
Ale czemu?
Nie jest to żadna zapowiedz serwera ( bym się postarał co do zapowiedz i) tylko pytanie czy ktoś by grał na takim serwerze. 
Nie jestem mistrzem z Polskiego panie dobry z ortografi.

Fabuła serwera:
Nie miałem żadnego planu aby dodawać jakąs fabułę ;)
Możliwe że dodam.
Napisałem tylko to co będzie się znajdowało na serwerze.
Nie chciałem ujawniać też wielu opcji :)

Rozgrywka:
Ah...
Powracam ponownie wyżej nie chciałem ujawnić wszystkich opcji ale widzę że muszę to zrobić poprzez twoją wypowiedz :)
A więc tak...
Te Niebo I Piekło jest to wyłacznie miejsce ich spawnu gdzię będą się respić i tylko ze sobą przebywać , tworzyć grupy i iśc na walkę.
Np w piekle będzie  wszystko związane z tymi złymi rzeczami np: lawa , grozne posągi diabłów itp.
Czego nie wspomniałem bo to miała być niespodzianka ale jednak muszę powiedzieć to będzie tak jak napisałeś miejsce handlu gdzię dwa królestwa
będą mogły się ze sobą spotkać i handlować.
Arena pojedynków '' jeden na jednego '' jest po to aby tylko powalczyć z np swoim kolegom ,a nie przeciwko kilku gości ;)

Podział grupowy:
Ah...
Napisałem że klasy będą równe lecz archanioł i arcydiabeł będzie lepszy.
Nie że dostanie diax eq tylko jego eq będzie niebo lepsze.
Ile mam lat to jest nie ważne ;)
Serwera nie robię poto aby padł po kilku tygodniach ,a serwera też nie robię dla pieniędzy tylko dla zabawy :)

Pomysł:
Hmm, częsty podeślij mi kilka takich serwerów ;)
Nie zobaczyłeś , nie grałeś jeszcze a piszesz że wprowadzi żenade.

Wykonanie:
Pożyjemy zobaczymy.

PS : Nazwy brałem z gry Heroes III ,stara dobra gra jeżeli grałeś ;)
Nadajesz się na dobrego pisarza i życzę dużo sukcesów. 
Dziękuje też za wypowiedz ,szanuje ją.

Pozdrawiam MisterCrisu
Opublikowano

@MisterCrisu

Dalej nie ma interpunkcji..

Mistrzem języka polskiego nie jesteś, ale wypadałoby stworzyć dobre "pierwsze wrażenie"..

Jakoś się z serwera będziesz musiał utrzymywać, a z tego co widzę to pieniądze wyfruną z portfeli rodziców :)

Co do map/światów..

Dalej mam taką samą opinie o tym aspekcie "Twojego serwera" tak samo jak w mojej pierwszej wypowiedzi..

(Po co ty tam chcesz jeszcze handel wprowadzić?)

Mówisz, że nie pisałeś o fabule jak sam o tym pisałeś..

(Na serwerach do gry wieloosobowej, fabuły wręcz nie da się stworzyć..)

Moja opinia o Tobie i pomyślę, nie zmieniła się ani troszkę..

PS: Przepraszam, za to co napisałem (Złego, obraźliwego, chamskiego.). Przepraszam również za brak interpunkcji oraz ortografii..

PPS: Przepraszam dla tego, że jestem teraz w dość dziwnym stanie :D

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

@MisterCrisu

Dalej nie ma interpunkcji..

Mistrzem języka polskiego nie jesteś, ale wypadałoby stworzyć dobre "pierwsze wrażenie"..

Jakoś się z serwera będziesz musiał utrzymywać, a z tego co widzę to pieniądze wyfruną z portfeli rodziców :)

Co do map/światów..

Dalej mam taką samą opinie o tym aspekcie "Twojego serwera" tak samo jak w mojej pierwszej wypowiedzi..

(Po co ty tam chcesz jeszcze handel wprowadzić?)

Mówisz, że nie pisałeś o fabule jak sam o tym pisałeś..

(Na serwerach do gry wieloosobowej, fabuły wręcz nie da się stworzyć..)

Moja opinia o Tobie i pomyślę, nie zmieniła się ani troszkę..

PS: Przepraszam, za to co napisałem (Złego, obraźliwego, chamskiego.). Przepraszam również za brak interpunkcji oraz ortografii..

PPS: Przepraszam dla tego, że jestem teraz w dość dziwnym stanie :D

Nie jestem na lekcji języka polskiego że będę stawiać interpunkcje  

Przynajmniej piszę żeby ortografia się zgadzała a nie intrepunkcja 

Tak pisałem wyżej że nie jestem mistrzem ortografii 

Hmm nigdy nie zabierałem pieniędzy z rodziców portweli 

Rodzice pieniądze mi dają jak jest specjalna okazja , dobre oceny w szkole itp 

Co do serwera nie wiem jeszcze jak to będzie narazie mam plany ale pluginy , skrypty już są teraz tylko czekać na update skripta 

Opinie o mnie możesz mieć jaką chcesz ale myślę że opini się nie wyrabia po tym jak ktoś pisze dane posty ;)

Opublikowano

Pomysł niby fajny zobaczymy jak Ci to wyjdzie i taka mała sugestia zmien Diabły vs Anioły na Demony vs Anioły ;)  

I nie przejmuj się użytkownikiem S0L1D3R wszędzie wtrąci swoje pare groszy ;) Rób tak jak uważasz i jeśli się naprawde będziesz starał to Ci wyjdzie elegancki serwer ;) 

Tak poza tym nie wiem z jakiej okazji S0L1D3R jest mentorem.... I kto go wybrał, mniejsza z tym ;) 

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

@DeLajt

DeLajt ma rację, lepiej (Jak już) wygląda "Demony Vs Anioły".

Ja się nie wtrącam..

To, że napisałem w Twoim temacie źle o "Twoim przyszłym" serwerze, nie oznacza, że masz mnie obrażać (Nie było to bezpośrednio, lecz pośrednio) w innych tematach.

PS: Nie jestem już Mentorem. :D (Za kłócenie się zostałem wyrzucony <3)

@Autor

Jeżeli nie masz x<14 lat to Ci pomogę :)

Napisz PW.

Cześć!

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Pomysł niby fajny zobaczymy jak Ci to wyjdzie i taka mała sugestia zmien Diabły vs Anioły na Demony vs Anioły ;)

I nie przejmuj się użytkownikiem S0L1D3R wszędzie wtrąci swoje pare groszy ;) Rób tak jak uważasz i jeśli się naprawde będziesz starał to Ci wyjdzie elegancki serwer ;)

Tak poza tym nie wiem z jakiej okazji S0L1D3R jest mentorem.... I kto go wybrał, mniejsza z tym ;)

Bardzo oryginalny i dobry pomysł a więc tak zrobię bo też mi się podoba. Niezłe like ;)

Dzięki też za wsparcie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...