Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Moragana czy Nasus

dadek1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam 1 problem zastanawiam się czy kupić Morgana czy Nasusa.;/. 

Na rankedach gram od wczoraj i bardzo często widze nasusa i Morgana które sobie radzą ;].

Grałem nasusem i morganą i obie mi się dobrze grało dlatego mam teraz dylemat.

Może mi ktoś wytłumaczyć która postać jest lepsza i dlaczego bo ja jakoś nie mogę ogarnąć bo obie są moim zdaniem OP'e.

mam jeszcze małą prozbe dali byś cie mi dobry Build na te obie postacie ;] 

Każda odpowiedź zostanie wynagrodzona 

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

Siemka mam 1 problem zastanawiam się czy kupić Morgana czy Nasusa.;/. 

Na rankedach gram od wczoraj i bardzo często widze nasusa i Morgana które sobie radzą ;].

Grałem nasusem i morganą i obie mi się dobrze grało dlatego mam teraz dylemat.

Może mi ktoś wytłumaczyć która postać jest lepsza i dlaczego bo ja jakoś nie mogę ogarnąć bo obie są moim zdaniem OP'e.

mam jeszcze małą prozbe dali byś cie mi dobry Build na te obie postacie ;] 

Każda odpowiedź zostanie wynagrodzona 

Te wasze zestawienia sa bez sensu, gdzie chcesz isc postaciami? Nasus, Morgana mid czy gdzie?

518831445005751729602.png

Opublikowano

nasus top morgana bot

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

nasus top morgana bot

No to kurwa co tu pisac ktora lepsza, masz grac topa pickujesz Nasusa, przyszlo ci byc supportem bierzesz Morgane.

Nasus Build: Doran's Shield/Blade + potions (yellow trinket), boots, glacial shroud, *sheen, spirit visage,

Przeciwko AD opcje: Frozen Heart, Randuim's Omen, Sunfire Cape ewentualnie Thornmail

Przeciwko AP opcje: Guardian Angel, Banshee's Veil, Locket of the Iron Solari

Przykladowy build: mercurys-treads.gifspirit-visage.giffrozen-heart.giftrinity-force.gifranduins-omen.gifguardian-angel.gifenchantment-homeguard.gifgreater-vision-totem.gif

*Sheen'a upgrade'ujesz na Trinity Force, ewentualnie Iceborn Gauntlet

Opublikowano

Morgana Build:

soloQ: Relic Shield; ward 2x potions (yellow trinket), sightstone, boots, (ASAP) Zhonya's Hourglass, Mikael's Crucible/Aegis of the Legion

Duo: Ancient coin; ward 2x potions (yellow trinket)

*3rd start: Spellthief's Edge; ward 2x potions (red trinket)

Przykladowy build: boots-of-mobility.gifruby-sightstone.gifmikaels-crucible.giftalisman-of-ascension.gifliandrys-torment.gifzhonyas-hourglass.gifenchantment-homeguard.gifgreater-vision-totem.gif

*soloQ; nie znasz adc, kupujesz relic shield'a bedziesz sharowal

*Duo; z ogarnietym adc ancient coin

*3rd start gdy wiesz ze twoj adc ogarnia.

Opublikowano

Morgana support, tarcza kontruje większość enemy supportów. Daje swobode w tf. Dodatkowo świetny ult + klatka. Top support.

Nasus potrzebuje late, więc ja za nim nie przepadam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...