Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie w internecie

marceli96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Znacie jakieś sposoby na zarabianie pięniędzy w internecie?
Znam jeden - skracanie linków. No i widziałem na jednym z FP na facebook'u grę z krasnalami, które wydobywają kryształy. Można je później wymienić na gotówkę.

10394585_268536913333629_338842670512568

Ktoś wie co to za gra? :>

ryuw.png

Opublikowano

Jeśli masz jakś kasę do zaiwestowanie. Nawet 10 zł to pisz na PW. Dam ci porady zwiazane z paidverts.

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Może jakieś inne sposoby?

Zainwestowałem 10$ w PaidVerts, co daje mi póki co zarobek 1$ dziennie, czyli zwraca się, a potem dalej zarabiasz. Jak chcesz pomocy wal PW ;)

Opublikowano

Gra to Goldenchase - jest ona wypłacalna, polecam. A na Paidverts zarobek zależy od tego ile kasy tam wpłacisz.

Zarobek zależy od BAP. Znam usera, który wpłacił 1$ a teraz ma 400k BAP i zarabia po 5 i więcej$ dziennie ;)
Opublikowano

@9Jarek9
Ile minimum trzeba wpłacić na Goldenchase i na PaidVerts żeby zarabiać tego 1$ dziennie?

@HejterskiPL
Ile czasu zajęło Ci doprowadzenie do sytuacji, w której zarabiasz 1$ dziennie?

ryuw.png

Opublikowano

@"9Jarek9"

Ile minimum trzeba wpłacić na Goldenchase i na PaidVerts żeby zarabiać tego 1$ dziennie?

@"HejterskiPL"

Ile czasu zajęło Ci doprowadzenie do sytuacji, w której zarabiasz 1$ dziennie?

Z wpłatą 10$ 4-5dni ;)

Opublikowano

I codziennie zarabiasz 1$ czy wraz z czasem ta stawka wzrasta?

PS. Masz wyłączone PW :)

Napisz na GG ;)

zabawy w jakieś skracanie linków, reklamy itp. nie ma sensu. Zarobek jest żenujący.

Widać, że się nie znasz. Jak zarobek parę $ dziennie, za parę minut roboty to mało to pozdrawiam.

Opublikowano

Subskrypcje SMS, łatwy zarobek a jak ma się trochę głowy to można dziennie niezle zarobić, ogólnie według mnie to jak narazie jeden z najopłacalniejszych sposobów na zarobek chyba, że ktoś siedzi na PPA od dłuższego czasu i ma stały dobry zarobek, tak nawiasem ostatnio wróciłem pod PPA zobaczyć jak ma się sytuacja i się zawiodłem trochę jakie stawki się trafiają na AC, bieda z nędzą xD

Opublikowano

Subskrypcje SMS, łatwy zarobek a jak ma się trochę głowy to można dziennie niezle zarobić, ogólnie według mnie to jak narazie jeden z najopłacalniejszych sposobów na zarobek chyba, że ktoś siedzi na PPA od dłuższego czasu i ma stały dobry zarobek, tak nawiasem ostatnio wróciłem pod PPA zobaczyć jak ma się sytuacja i się zawiodłem trochę jakie stawki się trafiają na AC, bieda z nędzą xD

SubySMS sa hamskie, bo trzeba naciągać frajerów :/

Opublikowano

Jak wpłaciłem kiedyś 3$ to zwróciła mi się ta suma po około 10 dniach, dostawałem codziennie jedną reklame po 30 centów. Potem dopiero zacząłem zarabiać.

Z każdej paczki 1$ można zarobić 0,5$, czyli jeśli wpłacisz na strone 100$ to po jakimś czasie masz 150.

A na Goldenchase wpłacona kasa zwraca się w dużo dłuższym czasie.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...