Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Limity dla free

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry! Mam nietypowe pytanko. Jeżeli chodzi o limit 'do pięciu skryptów' dla free, to oznacza, że można mieć zainstalowane 5 skryptów czy włączone 5 skryptów? :c 

Chciałem zobaczyć tą Syndrę Hondy, i niby mam ją włączoną w 'Custom scripts' razem z Tower range indicator (podstawowy skrypcik? :D) i Extra Awerness z 'Main'.

Czyli niby są włączone 3, tylko, że Syndra Hondy w ogóle nie działa..  I tu pojawia się moje pytanie - Kwestia tego że mam zainstalowane więcej niż 5 skryptów? :D 

Ps. chodzi o tą Free wersję ofc. ;_;

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

Możesz mieć zainstalowane więcej, niż 5 skryptów, jednak wyświetlane będą pierwsze 5 i tylko one mogą zostać włączone.

Opublikowano

Możesz mieć zainstalowane więcej, niż 5 skryptów, jednak wyświetlane będą pierwsze 5 i tylko one mogą zostać włączone.

Usunięcie tych zbędnych pomoże? Czy musiałbym nowe konto robić? :D

Opublikowano

Usunięcie tych zbędnych pomoże? Czy musiałbym nowe konto robić? :D

Wystarczy, że wyrzucisz skrypty z folderu Scripts których nie używasz.

Opublikowano

Dobry! Mam nietypowe pytanko. Jeżeli chodzi o limit 'do pięciu skryptów' dla free, to oznacza, że można mieć zainstalowane 5 skryptów czy włączone 5 skryptów? :c 

Chciałem zobaczyć tą Syndrę Hondy, i niby mam ją włączoną w 'Custom scripts' razem z Tower range indicator (podstawowy skrypcik? :D) i Extra Awerness z 'Main'.

Czyli niby są włączone 3, tylko, że Syndra Hondy w ogóle nie działa..  I tu pojawia się moje pytanie - Kwestia tego że mam zainstalowane więcej niż 5 skryptów? :D

Ps. chodzi o tą Free wersję ofc. ;_;

Extra Awareness o ile się nie mylę jest outdated, ale możesz sprawdzić. Wyrzuć niepotrzebne skrypty z Custom Scripts, bo wyświetla się tylko 5 pierwszych - kolejnością alfabetyczną.

Opublikowano

Extra Awareness o ile się nie mylę jest outdated, ale możesz sprawdzić. Wyrzuć niepotrzebne skrypty z Custom Scripts, bo wyświetla się tylko 5 pierwszych - kolejnością alfabetyczną.

Rzeczy w zakładce 'BoL mods' zaliczają się do skryptów? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...