Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znaczek GM`a #1

Neneko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@VeQQs

Napis dodany jest po to, by osoba dodała tam swoją nazwę serwera. Oczywiście można to usunąć w photoshopie jeżeli komuś to przeszkadza.

Miło, że Ci się podoba, dzięki :)

//Dodano bez napisu.

Opublikowano

Ogólnie twierdzę że nie potrzebne jest dodawanie nazwy serwera do znaczka GM. Bo po co skoro i tak będzie to słabo czytelne a każdy wie gdzie gra. Najlepiej czytelne duże litery GM z kozacką czcionką. Twoja praca po wykasowaniu nazwy serwera będzie dobra.

wHgO0WT.gif

Opublikowano

fajny znaczek, wg. mnie lepsza wersja bez napisu serwera, chyba że jakiś inny styl/czcionka czy coś odznaczającego się od napisu GM

Opublikowano

fajny znaczek, wg. mnie lepsza wersja bez napisu serwera, chyba że jakiś inny styl/czcionka czy coś odznaczającego się od napisu GM

Dzięki, jeżeli byłaby taka potrzeba to oczywiście mogę zrobić z inną czcionką. Wystarczy napisać na PW. 

Opublikowano

Narazie nie robie serwerow ;) jestem randomem ale moze kiedys jakis vps i sie zacznie ;)

Opublikowano

Świetny znaczek. Również nie preferuje tych napisów i nad i pod z nazwą serwera ;)

Łap lajka za robotę.

r3ePj8E.png

Opublikowano

Ogólnie twierdzę że nie potrzebne jest dodawanie nazwy serwera do znaczka GM. Bo po co skoro i tak będzie to słabo czytelne a każdy wie gdzie gra. Najlepiej czytelne duże litery GM z kozacką czcionką. Twoja praca po wykasowaniu nazwy serwera będzie dobra.

Czy ja wiem, ładnie jest mieć "swój autorski" znaczek z "nazwą serwera" gdyż nie ma tak łatwo do podpierd.... A ludzie słyną z kradzieży innych autorskich rozwiązań czy prac :)

isaricbaner.png

Opublikowano

dla mnie beznadziejny choć innym może sie podobać, kazdy ma swoje gusta, ale widać potencjał.

dałbym Ci like bo własna praca lecz wybacz, limit.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...