Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbugowane "Player" ?

G33K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Zrobiłem u siebie na privie konto, potem postac, dalem tej posatci gm, pogralem sobie troche i nagle chciałem dodać sobie staty "9999" a tutaj w tabeli "player" jest tylko "Rain" i "mm". O co chodzi ?

Opublikowano

a normalnie wchodzisz na konto i masz postac ??

jak tak to restartnij serwa a jak nie pomoże musisz wgrać od nowa baze danych

a jeżeli nie będziesz miał postaci to serwer zwalony

29105455.jpg
Opublikowano

To nie zwalony server... Po prostu daj zmien postac, zaloguj sie again, wejdz na mapke, daj zmien postac, potem wyjdz, wylacz metka, poczekaj 3 minuty i juz ;x

9.png

userbarwb.png
Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ale gdy wchodze do gry to mam normalnie postać i wszystko, ale gdy wchodze do Navicata i chce dać tej postaci staty "9999" to poprostu tej postaci nie ma w tabelce "player"

Opublikowano

Tzn wgrac przez FTP nową ? A nie będą bugowały się przez to konta ?

Opublikowano

Jezuuu... Ale wy nic nie rozumiecie. Odpalam sobie serwer wchodze normalnie na postac i gram, ale gdy wejde do Navicat player - player to są tam tylko postacie rain i mm, tak jakby wogóle nie było stworzona zadna postac a dalem juz jej gm i normalnie gralem a w tabelce jej nie ma a byc powinna!

Opublikowano

Nie wiem jak to będzie pisało w polskim navicat ale powinieneś naprawić tabelkę : prawym przyciskiem myszy na tabele-Maintain tables-Repair tables-quick... jeśli zadziała liczę na plusika

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...