Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy mam problem z hasłem :( pilnee

DainoX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem z moim kontem,mianowicie przedwoczoraj normalnie grałem a wczoraj chce wejsc i postreamowac,nagle wyskakuje mi zly login lub hasło,nie moge przywrócic hasla bo nic nie przychodzi,riot nie odpisuje a ja nie wiem co robic bo konto jest sporo warte i szkoda stracic,dodam ze na koncie nie zostaly rozegrane zadne inne gry od 24 h

Opublikowano

Skoro masz problem to napisz do Supportu i oni powinni sprawdzić co się dzieje z twoim kontem i ewentualnie Ci pomóc... Jak użytkownicy MPC mają Ci pomóc gdy masz problem z kontem?

Ps. Na odp. od polskiego community czasami czeka się do kilku dni, więc czekaj spokojnie i nie spamuj na MPC.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

witam mam problem z moim kontem,mianowicie przedwoczoraj normalnie grałem a wczoraj chce wejsc i postreamowac,nagle wyskakuje mi zly login lub hasło,nie moge przywrócic hasla bo nic nie przychodzi,riot nie odpisuje a ja nie wiem co robic bo konto jest sporo warte i szkoda stracic,dodam ze na koncie nie zostaly rozegrane zadne inne gry od 24 h

Napisz do support'u, od razu na wstepie jezeli nie chcesz czekac na rozwiniecie sie procedur wypisz im ostatnie przeprowadzone transakcje na koncie typu zakupy RP, championow itd, najlepiej z poprawna data. Nie zapomnij o napisaniu im adresu email na ktorym zostalo zalozone konto, podaniu adresu IP, dostawcy internetu, miasto w ktorym przebywales podczas rejestracji konta.

Po wypisaniu takich informacji od razu powinienes dostac juz wiadomosc z sensowna trescia emoticon-2614-src-0b858e44fa629199-28x28

518831445005751729602.png

Specjalista
Opublikowano

Czekaj na odpowiedź supportu jak to było jakieś włamanie czy coś to zmien hasło do emaila a konto dzięki supportowi powinieneś odzyskać bez problemu. gl

A tak wgl to spróbuj włączyć/wyłączyć caps locka. Kappa

Opublikowano

sprawdz na lolkingu czy na koncie byly rozgrywane jakieś mecze

jeśli tak, to najlepiej przeskanuj sobie kompa antivirem

jeśli nie, a email masz od o2 to poczekaj do jutra, czasami maja lagi i dopiero po 8h sie dostaje emaile

Opublikowano

no wlasnie problem w tym że konto mam od sąsiada,typek ma MPCforum itp wiec nie mam z nimi zadnych problemów iż konto mam od 2 lat i nie bylo zadnych problemów,na koncie jest rozegrany moj ostatni mecz i nic wiecej wiec to dziwne

Opublikowano

no wlasnie problem w tym że konto mam od sąsiada,typek ma MPCforum itp wiec nie mam z nimi zadnych problemów iż konto mam od 2 lat i nie bylo zadnych problemów,na koncie jest rozegrany moj ostatni mecz i nic wiecej wiec to dziwne

Jeśli konto nie jest Twoje, znaczy się teraz jest, lecz masz je od kogoś, to zgaduję, że nie dostałeś pełnego dostępu do konta (z mailem), żebyś zmienił sobie na swój i hasło takie, jakie chcesz. Pogadaj z sąsiadem, jeśli o to chodzi, jeśli dobrze zrozumiałem. Jak nie, to pisz do Supportu, że straciłeś dostęp do konta, oni standardowo podadzą Ci ich formułkę dotyczącą odzyskiwania kont. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Może to problem z launcherem

Sprzedaje coinsy do fify 15 na xboxie  PSC !   XBL : ProEloKoxu lub napisz na pw   TANIEJ OD MMOGA!

ProEloKoxu.png

Opublikowano

ale moze byc tak ze nie loguje mnie na moje oficjalne konto a loguje na to z 1 lvlem? w sensie ze chodzi wlasnie o launchera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...