Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Nidalee czy twich ?

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nidalee czy twich ? Lubię bardzo chodzić na mida i topa lecz na bota mam tylko tristane którą nie lubię grać i sivir którą mi słabo idzię i ashe którą mi dobrze idzię ale nie mogę cały czas grać tą ashą.

Opublikowano

Twitch będzie bardzo dobrym wyborem w obecnej mecie.

+ hard escape

+ dobre zasadzki

+ duży damage

+ aoe true damage

+ true damage z passive

+ aoe ultimate

+ slow

Opublikowano

Nidalee będzie łatwiejsza, jednak Twitch super ciężki specjalnie też nie jest. Twitch może Ci dać wiele radości jeśli nauczysz sie nim grać.

Kolejny "Lol'owiec" a co... ;)

Tylko narazie 21 lvl :3

Opublikowano

Twitch jest dobry, w mecie ale zapowiada się mu nerf.

A co do Nidalee, the best champion <3 lecz teraz dostanie reworka, więc jeżeli Ci zależy wybrać między tymi dwoma postaciami kup Twitcha, a później Nidalee, bo nie wiadomo czy Ci się spodoba po zmianach, a to i tak tylko 3k PZ

League of Legends | Cherríe | Support | EU Nordic & East

Opublikowano

Również jestem za Twitchem, w szczególności, że w sumie nie masz adc, którym mógłbyś grać (poza Ashe, która trochę już Ci się znudziła).

Jego zalety wypisał @Nakamitsu

+ hard escape

+ dobre zasadzki

+ duży damage

+ aoe true damage

+ true damage z passive

+ aoe ultimate

+ slow

Opublikowano

Twitch dostanie nerfy a Nidalee spore zmiany, więc jesli o nich nie wiesz, to poczekaj do nastepnego patcha bo Ci ip nie oddadzą.

Ale ze względu na nadchodzące zmiany, brałbym Nidalee :D 

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

Twitch jest okey , lecz gdy nie lubisz i za bardzo nie umiesz grać ADC kup Caitlyn jedna z najbardziej EASY ADC w grze ;) ( ma największy zasięg w grze)

Opublikowano

Myślę że nidalee ten champ w dobrych rękach może zdziałać cuda. Ale wymaga dobrego pozycjonowania się i skillshotowania.

Pograłem sobię nidalee gdy była w rotacji i dość dobrze mi szło i jeszcze dostała moim zdaniem duże zmiany w patchu 4.10.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...