Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kartą pamięci - pusta karta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam kartę pamięci od prawie roku i dzisiaj rano wystąpił pewien problem. Telefon samsung galaxy Y, na górze gdzie są powiadomienia wyskoczyło mi, że karta jest pusta. Gdy to kliknę to wyskakuje mi okienko czy na pewno chcę sformatować kartę, do wyboru mam formatuj i anuluj. Gdy klikam formatuj wyskakuję formatowanie, trwa to około sekundę i komunikat na górze jest nadal. Sformatowałem w ustawieniach, tam musiałem narysować symbol do blokady ekranu, również nie trwało długo to formatowanie i nadal nic nie dało. Wyjmuję kartę i nadal jest ten komunikat. Dopiero gdy wyłączę i włączę telefon to nie ma, ale gdy wsadzę kartę pojawia się na nowo. Pomyślałem, żeby podłączyć telefon do kompa i zgrać piosenki które były na karcie skoro jest pusta, ale z kartą i bez karty nic się nie dzieję po podłączeniu, ani w telefonie, a wcześniej musiałem coś tam klikać żeby się połączyło, ani na kompie. Pomoże ktoś ? Chcę tylko aby karta działała, rzeczy które na niej były mnie nie interesują, tylko piosenki które mam na kompie i kilka gier ze sklepu play. Liczę na pomoc i z góry dziękuję 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...