Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dywizje

ovned1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, otoz dostalem sie do silveru 1 po 10 rankedach (pierwszych) i zastanawiam sie jak przejsc do golda 5, od czego to zalezy itd (domyslam sie ze od wygrywania meczy -.- ale jakos szczegolowo :P )

Opublikowano

Musisz mieć 100 pkt, i dostaniesz serie, musisz wygrać w serii przynajmniej 3 z 5 meczy. 

Za wygraną dodają Ci się punkty, a za przegraną odejmują ;)

279981407253602336505.png
Opublikowano

Jak wejdziesz na swój profil to masz tam swoją Dywizję, czyli Silver I i pod tym LP(league points). Aby mieć promocje do Gold V musisz uzbierać 100 LP, za wygrany mecz będziesz dostawać gdzieś +25 LP, jednakże jeśli zaczniesz przegrywać i będziesz mieć więcej porażek niż wygranych, to będziesz otrzymywać mniej LP, oraz będziesz więcej ich tracić za przegraną. Po tych 10 grach powinieneś dostawać gdzieś +25 za wygrany mecz oraz -15 za przegrany. 

Jak już wbijesz promocje do Golda V to będziesz musiał wygrać 3 z 5 gier, natomiast jeśli miałbyś serie z Golda V do Golda IV to musiałbyś wygrać 2 z 3 gier. 

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Tylko pamiętaj, że 3 z 5 gier masz tylko podczas grania Serii z Silver 1 do Gold 5, potem Gold 1 to Plat 1, itp. A tak, to między ligami masz 2 z 3 gier. Staraj się wygrywać, bo jeśli spadniesz do 0 LP, potem zaczniesz przegrywać 4/5 rankedów, dostaniesz obniżone MMR i możliwość spadnięcia niżej. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Takie pytanie, może trochę offtop. Ile z pierwszych rankedów wygrałeś? Pytam orientacyjnie, bo nie wiem ile sam muszę wygrać, aby mnie do silver 1 wrzuciło. Na razie wygrałem dwa i przegrałem dwa. Jest szansa na silver 1?

fanboy19_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

Takie pytanie, może trochę offtop. Ile z pierwszych rankedów wygrałeś? Pytam orientacyjnie, bo nie wiem ile sam muszę wygrać, aby mnie do silver 1 wrzuciło. Na razie wygrałem dwa i przegrałem dwa. Jest szansa na silver 1?

Jak ja gralem placementy to wygralem 7 i przegralem 2 i wsadzilo mnie do silver 2.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

To zależy od tego z kim grasz i jak grałeś poprzedni sezon. Możesz wygrać 10, a dostać S V. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

UP 

MMR to jedynie jak grał w poprzednich sezonach, a tak to ma do ok. 1200 zbliżone :D

MMR zwiększa się ,gdy grasz z wyższa ligą/dywizją i wygrywasz  ,a 1200 to ma się ELO na starcie.

47990292595971448862.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...