Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, macie może jakiś fajny skrypt do Syndry dla free userów? Używam bola dopiero od kilku dni, i słyszałem o jakichś skryptach na Syndre. Ogólnie nawet jeszcze nie mam tej postaci i dopiero na nią zbieram ale widziałem jak ludzie nią grają na rankedach w silverze i robią rozk*rw :) 

Jeszcze takie pytanko - da się takiego bola na Syndrę wykryć, tak jak na cassio, czy raczej nie ma szans ? 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Imo najlepszym skryptem na Syndrę jest skrypt Hondy

http://botoflegends.com/forum/topic/23554-script-hondas-7-syndra-for-free-users/

Zawsze istnieje ryzyko złapania bana, chociażby castując całe combo po flashu.

Dzięki, a używałeś tego skryptu? Jeśli tak to kapnął się ktoś kiedyś czy nigdy ? 

29.png

Opublikowano

Dzięki, a używałeś tego skryptu? Jeśli tak to kapnął się ktoś kiedyś czy nigdy ?

Osobiście używałem wersji przeznaczonej dla VIPów i nigdy nie spotkałem się, żeby ktoś płakał o BoLa :P
Opublikowano

Osobiście używałem wersji przeznaczonej dla VIPów i nigdy nie spotkałem się, żeby ktoś płakał o BoLa :P

A ogólnie zdarza się to mniej więcej jak często (raz w tygodniu, raz na 3 dni) ??? 

Edit: Chodzi mi ogólnie o jakąkolwiek postać np cassio ryze 

29.png

Opublikowano

A ogólnie zdarza się to mniej więcej jak często (raz w tygodniu, raz na 3 dni) ??? 

Edit: Chodzi mi ogólnie o jakąkolwiek postać np cassio ryze 

Jedynie gdy grałem na Cassio czasem był płacz o skrypty i groźby, choć do tej pory nie otrzymałem żadnego bana.

Opublikowano

Jedynie gdy grałem na Cassio czasem był płacz o skrypty i groźby, choć do tej pory nie otrzymałem żadnego bana.

Aha, dzięki, a mógłbyś mi powiedzieć na jakich jeszcze postaciach używasz bola ? Bo chciałbym wyjść w niedługim czasie do golda :) 

29.png

Opublikowano
Opublikowano

29.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...