Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Moja mała praca w python + LUA

DjCady

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Ja bym to dodał pod jakiś button,a nie nie tak na ekranie. :)

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Lol ale słabo, zrobiłbym to lepiej... Haha! Jeszcze sporo pracy przed tobą kolego. ;]

Pozdro

Pewnie w momencie gdy praktycznie nic nie umiales tez bys zrobil lepsze . wiadomo , pracownik majkrosoftu.

Ładnie , troche mniejszy , ćwicz dalej i się ucz.

Opublikowano

Hmm, dokladnie w tym samym miejscu jest giftbox wiec raczej moglbys przenieść w inne miejsce, ale tak to spoko.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Jest jakis sposób na dokładne wymierzenie punktu???

Nie ma, aczkolwiek mam nadzieję że element ustawia się w zależności od rozdzielczości a nie na sztywno.

Hmm, dokladnie w tym samym miejscu jest giftbox wiec raczej moglbys przenieść w inne miejsce, ale tak to spoko.

Jaki w tym problem? Ktoś na m2dev wstawił gifta w tamtym miejscu i teraz randomy będą myśleć, że tam ma być zawsze.

Poza tym ymir już planował wstawić gifa - game 40250 - komenda /gift.

Opublikowano

Ta, pomysł ten jest podjebany z prezentów z metin2dev, zmieniona tylko ikona i napis. Kliknął byś na to mistrzu. chujowe bo praca zajeła 2min edycji.

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

Ta, pomysł ten jest podjebany z prezentów z metin2dev, zmieniona tylko ikona i napis. Kliknął byś na to mistrzu. chujowe bo praca zajeła 2min edycji.

Jesteś zajebisty z tej swojej głupoty, patrz na nazwę tematu.

Opublikowano

Planowałem dodać giftboxa, lecz nie działało tak jak chciałem więc napisałem swoje.

Lol ale słabo, zrobiłbym to lepiej... Haha! Jeszcze sporo pracy przed tobą kolego. ;]

Pozdro

Lepiej? Przykładowe prace prosze. 

PS: Pisze w pythonie niespełna 4 dni a w lua też około 4dni.

Nic nie podjebane. 

Zobacz jak to tam działa a jak tu....

Tam po kliknięciu dostajesz losowego itema... a tu po kliknieciu wywołuje ci questa ....

9pst4soeytme.png

Opublikowano

Planowałem dodać giftboxa, lecz nie działało tak jak chciałem więc napisałem swoje.

Lepiej? Przykładowe prace prosze. 

PS: Pisze w pythonie niespełna 4 dni a w lua też około 4dni.

Nic nie podjebane. 

Zobacz jak to tam działa a jak tu....

Tam po kliknięciu dostajesz losowego itema... a tu po kliknieciu wywołuje ci questa ....

O kura, ale z ciebie pajton master. Zmienić kilka linijek kodu i napisać że swoje. Beka x3

Jesteś zajebisty z tej swojej głupoty, patrz na nazwę tematu.

no spierdalaj już

wkif7r.jpg

Opublikowano

O kura, ale z ciebie pajton master. Zmienić kilka linijek kodu i napisać że swoje. Beka x3

Ale co Ty od niego chcesz? Edytując też się uczymy ;-) Wiele bardzo dobrych questerów/python masterów edytowało questy lub kod i jest teraz na bardzo wysokim poziomie.

Gratuluję pracy, jednak niezbyt to wygląda. Lepiej dodaj pod jakiś button w eq czy coś ;-).

Opublikowano

Ale co Ty od niego chcesz? Edytując też się uczymy ;-) Wiele bardzo dobrych questerów/python masterów edytowało questy lub kod i jest teraz na bardzo wysokim poziomie.

Gratuluję pracy, jednak niezbyt to wygląda. Lepiej dodaj pod jakiś button w eq czy coś ;-).

Nic nie chcę, aczkolwiek on ciągle pisze że to jest stworzone przed niego. Czytanie ze zrozumieniem koleżko.

wkif7r.jpg

Opublikowano

Dokładnie, ale jak juz kur*a wspominałem nic nie jest kopiowane -,- 

9pst4soeytme.png

Opublikowano

Pozdro

Hobby:.
*Asembler
*C++
*C#
*Java
*Delphi
*Ruby
*MySQL
*AJAX
*PHP
*MATLAB
*Perl
*PAWN
*LUA
*AutoIT

XDDDDDDDDDDDDDDDDD

@top

Fajne, dodałeś do tego hovery?

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano
Hobby:.
*Asembler
*C++
*C#
*Java
*Delphi
*Ruby
*MySQL
*AJAX
*PHP
*MATLAB
*Perl
*PAWN
*LUA
*AutoIT

XDDDDDDDDDDDDDDDDD

@top

Fajne, dodałeś do tego hovery?

Jak narazie zmieniłem to na button mall z hoverami 

//cls bo spam :D

9pst4soeytme.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...