Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za skrypt do Ryze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam to moj 1 post na tym forum wiec za moje możliwe niedoinformowanie z góry przepraszam.

Ściągnąłem kilka dni temu bola, byłem w brązie IV, dosłownie w kilka dni udało mi się wejść do silvera IV grając cały czas Ryze. Problem polega na tym że już niejednokrotnie enemy team spamował na czacie ogólnym "omg ryze bol report pls", "ryze bol report". ;/ 

Używam glory ryze 3.8. Nie mam vipa, myślałem o jego kupnie ale mam bola dopiero od kilku dni i aktualnie cienko u mnie z kasą ale możliwe że vipa kupie.

Czy mogę dostać bana ? Ogólnie nie widziałem bym rzucał skilami z za pleców, jedynie robie to (a właściwie spacja), dosyć szybko, przerywając animacje, jednak są one i trwają ułamki sekund ;/ 

Dodam jeszcze że kilka razy mając włączoną opcję "haras Q" ryze faktycznie puszczał "Q" bez animacji, aczkolwiek już tego nie używam ze względu na to. 

Skrypty jakie używam:

1.Glory Ryze 3.8

2.FreakingGoodEvade

3.Sida's Auto Carry Revamped

4.Tower Range Indicator

5.hidden Object

Może macie jakieś skrypty do innych postaci którymi mógłbym carrować, ale nie byłby ten bol widoczny ? 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Właśnie ja zamierzam wejść przynajmniej do Golda, i tutaj pojawia się problem - czy nie dostanę po drodze bana ? Nie chcę stracić aktualnego konta gdyż mam już tam trochę postaci i kilka skinów 

29.png

Opublikowano

Właśnie ja zamierzam wejść przynajmniej do Golda, i tutaj pojawia się problem - czy nie dostanę po drodze bana ? Nie chcę stracić aktualnego konta gdyż mam już tam trochę postaci i kilka skinów 

Ja gram od mniej więcej połowy s3 na BoLu, jeszcze bana nie dostałem ale właśnie myślę że zaczęli coś robić w tym kierunku po tej aferze z Nitrem. Cały czas gram na ViP, i polecam Ci go kupić o wiele lepsze skrypty ;)

wjub1h.jpg

Opublikowano

A zdarza wam się by enemy team pisał na /all by was reportowali za bola? Bo ja jak już mówiłem gram na nim ~5 dni a było tak już 4 razy 

29.png

Opublikowano

Szansa na dostanie bana jest nikła, jeżeli osoba zgłaszająca nie ma niezbitych dowodów. Nie używając exploitów myślę, że nie masz o co się martwić.

Opublikowano

Chodzi mi o wysłanie reporta w ekranie wyników, gdy kilka osób zgłosi mnie za bola to raczej i tak nic z tym nie zrobią ? 

29.png

Opublikowano

A zdarza wam się by enemy team pisał na /all by was reportowali za bola? Bo ja jak już mówiłem gram na nim ~5 dni a było tak już 4 razy 

Bardzo rzadko tylko dzisiaj napisali żeby zreportowali mnie za BoLa.

wjub1h.jpg

Opublikowano

hahah mnie w co 2 grze reportują   bo cisne  cassio jak narazie nic ale mysle ze jak  będziesz dostawac regularnie  reporty  za bola to dostaniesz bana

ej kto chętny do duo na bolu? mam silver 1

Opublikowano

Dobra to dzięki, jednak wciąż nie jestem zbytnio przekonany by napierdalać dalej tym Ryze ;/ chyba poszukam innych postaci i Ryze będę brał w ostateczności :D 

29.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...