Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wyłączaniem gry

Damian6553

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niedawno na Origin był BF 3 za darmo do pobrania więc pobrałem i odrazu problem. A mianowicie gra wyłącza mi się po 2-3 min. gry jak w temacie. Następuje całkowita ścina gry po czym wyłącza się z błędem widocznym na zdjęciach poniżej:

http://pokazywarka.pl/30cm96/

Mój sprzęt:

Laptop: Lenovo Y580 (Windows 8, 64 bit)

Procesor: Intel Core i3-3110M CPU @ 2.40 GHz

Ram: 4 GB

Karta grficzna:

-Intel HD Graphics 4000 (zintegrowana)

-NVIDIA GeForce GTX 660M (dedykowana)

Jeśli trzeba jeszcze jakieś info proszę pisać.

Proszę o pomoc bo nie mam jakiegoś super internetu i miałem problemy z pobraniem 20 GB. :(

Opublikowano

Kicław,

Temperatura 65-70 stopni na płycie głównej, na karcie graficznej do 65 stopni. Sterowniki najnowsze. Dodam jeszcze, że kiedy wbiję sam na serwer gra się nie zawiesza.. wszystko ładnie działa. Zawiesza się dopiero gdy ktoś mnie np. zabije. Dziwne o.O

Opublikowano

Grafika crashuje z powodu błędu DirectX, ale nie mam pojęcia dlaczego. Poczytaj tutaj, nie jesteś jedyny:

https://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/forum/threadview/2832654489808592062/1/

Zdarza się praktycznie tylko na Nvidii. Ktoś niby napisał, że pomogło mu odinstalowanie MSI Afterburnera, komuś innemu SMSC Core Graphics Software, ale ogółem rozwiązania nie widać...

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...