Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się wrócić do tej gry?

TenStylOdSuba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko kiedyś grałem w LOL'a ale przestałem nie pamiętam dlaczego ...
Pamiętam że zakupiłem Gangplanka i o to jest pytanie czy opłaca się wrócić i grać znowu na tym koncie czy zrobić nowe?
I czy przy takim pc opłaca się grać?
Win XP Service Pack 3
AMD Athlon™ 64 x2 Dual
Core Processor 3600+
2.01GHz, 2 GB Ram
NVIDIA GeForce 9500GT

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

Opłaca się, ale wyłącz w opcjach all chat i przy każdej grze wymutuj wszystkich z teamu. Wtedy gra staje się piękniejsza jak nikt Cię nie flejmuje. 
Co do Gangplanka to zależy na jakim lvl'u grasz, bo ogólnie postać ta nie jest w mecie, ale na niższych lvl'ach idzie sobie nią pograć. 
Natomiast jeśli chodzi o sprzęt to pójdzie Ci, dokładnie to nie wiem na jakich detalach, ale zapewniam, że spokojnie pograsz na płynnych FPS'ach, bo kumpel ma gorszego a kompa a gra sobie na LOW na stałych 50 FPS'ach i nie narzeka. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Nie ta gra to gowno i dno teraz co oni wprowadzaja to jest smieszne nerfia te postacie ktore nie trzeba juz dota lepsza. Postacie robione na sile i tyle.

Opublikowano

Nie ta gra to gowno i dno teraz co oni wprowadzaja to jest smieszne nerfia te postacie ktore nie trzeba juz dota lepsza. Postacie robione na sile i tyle.

Najlepiej nic nie zmieniać w postaciach i zostawić tak jak jest, czyli OP LeBlanc, Kayle, Kha'Zix i inne, dobry pomysł! 

Opublikowano

Najlepiej nic nie zmieniać w postaciach i zostawić tak jak jest, czyli OP LeBlanc, Kayle, Kha'Zix i inne, dobry pomysł! 

Przeciez nie wymienilem o ktore postacie konkretnie mi chodzi a jezeli juz to przykladem bedzie nidalee i wiele innych. Kolejnym powodem dlaczego lol to gowno i dno to ze sami bolowcy w to graja. To jest moja opinia wiec nie piluj sie.

Opublikowano

Ale nie odpowiedzieliście mi na jedno ważne pytanie robić nowe konto czy nadal grać tym gangplankiem?

Opublikowano

Ale nie odpowiedzieliście mi na jedno ważne pytanie robić nowe konto czy nadal grać tym gangplankiem?

To, że kupiłeś jedną postać na koncie, która aktualnie nie jest w mecie nie oznacza, że masz od razu robić nowe konto. No chyba, że to konto to ~5lvl. to możesz zrobić nowe i uzbierać na coś dobrego za 6300 IP.

Opublikowano

A ile gra ma gb?

Opublikowano

Teraz gra się dobrze. Zacznij grać na starym koncie.

42921968333714974791.jpg

Opublikowano

Pewnie, że się opłaca. Gra przez cały czas jest udoskonalana, wychodzą rewoki, visual updaty, co jakiś czas dodawani są nowi bohaterowie.

Liga jest jedną z niewielu gier MMO, która nie jest nastawiona na P2W. W lidze liczy się głównie skill. To, że kupiłeś Gankplanka, który nie jest w mecie nie oznacza, żebyś musiał od razu zakładać nowe konto.

Opublikowano

A ile gra ma gb?

Ciężko powiedzieć, bo sam Client zajmuje ileś tam GB i potem jeszcze się w nim ściąga pare GB, ale na oko stwierdzam, że nie więcej niż 6GB,  może nawet coś ok. 4 GB.

Opublikowano

Chodziło mi o to że Gangplank jest podobno słaby i niepotrzebnie wydałem na niego te jakieś Dolarki xD ;p

Opublikowano

Chodziło mi o to że Gangplank jest podobno słaby i niepotrzebnie wydałem na niego te jakieś Dolarki xD ;p

No aktualnie jest słaby, ale jak jesteś początkujący to dasz nim rade grać. Jak zajebie komuś kryta to pół HP zabierze, więc pewnie Ci się spodoba. 

Specjalista
Opublikowano

Teraz Lol to wielkie bagno

Bol dh ddos

trolle

Jak chcesz to wracaj ale jak kolega wyżej napisał mutuj wszystkich i graj bez "spin"

Opublikowano

Wrócić zawsze możesz, ale nieraz trafią ci się osobniki z umiejętnościami "gejmingowymi" małpy, trolle i afk w jednym meczu to można się wkur*ić.

y6eft.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...