Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić 15lat

BedePro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema nam pytanie gdzie zarobie 1500zł w 2tyg. Wiem że mało czasu i że mam 15lat,ale kolega pracuję tego co był piątku. Nie chce mi powiedzieć gdzie pracuje. Więc proszę o odpowiedzi

graphic.png

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ty chyba zartujesz

dorosły czlowiek z kwalifikacjami i doswiadczeniem zarabia tyle w miesiąc, a ty chcesz w 2tyg

a jak twoj kolega nie chce ci powiedziec gdzie pracuje to klamie, albo kradnie

#topic

praca w tym wieku jest nielegalna 

Opublikowano

Proszę cię... Dorosłym osobą ciężko znaleźć pracę za marne 1500zł na miesiąc, a ty w wieku 15 lat szukasz pracy w której zarobisz 3k/msc od zaraz.

Jedyny pomysł jaki mi przychodzi to zapytać się kogoś znajomego czy nie potrzebuje kogoś do pracy na czarno.

Opublikowano

@Wolfik512 jakie 3k. Słyszałem że przez neta można,a ile w tyle tygodni mógłbym zarobić

Uwierz mi, większość to fake. Co do tematu - nie ma możliwości zarobienia takiej kwoty, w takim wieku oraz w takim czasie.

1394047278-U990178.png

Opublikowano

@Wolfik512 jakie 3k. Słyszałem że przez neta można,a ile w tyle tygodni mógłbym zarobić

Aby zarobić musiał byś 

a) Klikać w reklamy, przepisywać kodów itp. Mało opłacalne 

B) Zakładać serwery w grach i ciągnąć hajs z premium

c) Robić strony itp ale jeśli masz 15 lat zapewne tego nie umiesz 

d) Pokazywać cycki na showup

1,5k w 2 tygodnie ? Może daje dupy ?

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Prostytucja, handel narkotykami, ewentualnie dopalaczami lub "wyciągaczami wilgoci czy pigułki piorące".

Te ostatnie kupujesz hurtem i sprzedajesz ziomkom, uzależnią się i masz pewny hajs .

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Jest możliwość zarobienia nawet większych kwot przez internet, jednak w dwa tygodnie nawet się do tego dobrze nie przygotujesz.

Opublikowano

Jeżeli posiadasz konto bankowe, paypal, umiesz pisać strony internetowe lub programy lub jakieś pluginy, to owszem możesz zarabiać jeszcze więcej niż 3k :). Ale na początek naucz się HTML'a ;)

Opublikowano

W 2 tygodnie 1,5k czyli w miesiąc 3k.

Oczywiście w internecie da rade tyle zarobić ale to nie jest tak hop siup... Na początku trzeba dużo czytać, a niektórzy nawet pół roku siedzą na forach internetowych poświęconych zarabianiu przez internet, a i tak zarabiają grosze.

Opublikowano

Umiem robić strony internetowe srednio,mam talent do tatuarzy ogniste,umiem doradzać w doborze komputera,mam dużą wyobraźnię. Tylko jedno pytanie gdzie zasobie kasę w necie,jakąś stronę

graphic.png

Opublikowano

Umiem robić strony internetowe srednio,mam talent do tatuarzy ogniste,umiem doradzać w doborze komputera,mam dużą wyobraźnię. Tylko jedno pytanie gdzie zasobie kasę w necie,jakąś stronę

Umiesz robić tatuaże ? Jestem zainteresowany wyślij jakąś prace tutaj 

http://www.paidverts.com/

Jedna ze stron 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Zrób swoją strone, umieść w niej reklamy i możesz być nawet milionerem jak zachęcisz do oglądania tej strony dużo osób.

Opublikowano

Twój ziomeczek albo lata z baką, albo kroi telefony/zegarki, ew. Załatwia dragi, sypie.

Wątpię, żeby prawdę mówił.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Twój ziomeczek albo lata z baką, albo kroi telefony/zegarki, ew. Załatwia dragi, sypie.

Wątpię, żeby prawdę mówił.

dokladnie jedyny sposob na szybki i lekki zarobek w tym kraju : }

zacznij sie sprzedawac ^^ starym dziadom albo kradnij torebki starym babą w obcym miescie xD jak dobrze pojdzie to w 2h zarobisz ta kase albo i wiecej a jak cos pojdzie nie tak to skonczysz za kratami z kutasem w dupie

Opublikowano

Właściwie jest to możliwe, ale trzeba harować jak wół. Jedziesz z maszynką do jagód na jagody do lasu.

Za litr jagód dostaniesz koło 13-17zł . Ja litr z maszynką zbierałem 25min bez opierdalania się. Jagody sprzedajesz w piekarniach.

Ale bez maszynki nie zarobisz tyle. I trzeba chcieć. Jak zarabiałem latem jak się uczyłem i zarobiłem po części na samochód. 

Tylko wiadomo do lasu jedziesz o 5 rano i zapitalasz cały dzień. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...