Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszę do Was z prośbą o pomoc, mianowicie mam te całe BoL Studio klikam i Failed download czy coś takiego, znalazłem poradnik z jakąś łatką w którym jest napisane by w %appdata usunąć folder bola wgrać łatkę itd... i tu jest problem.. wchodzę na appdatę a tam takiego folderu nie ma.. szukałem wszędzie i nie ma, jedyne gdzie mam Bola to na pulpicie i dysku C... proszę o pomoc. 

Opublikowano

Jak to się nie pobrał? Ściągasz to itd, potem normalnie tylko rozpakowuje i śmigo, kumplom śmigo mi nie ;D, pomożesz? Jakieś skype lub coś? 

Opublikowano

Jak to się nie pobrał? Ściągasz to itd, potem normalnie tylko rozpakowuje i śmigo, kumplom śmigo mi nie ;D, pomożesz? Jakieś skype lub coś? 

Próbowałeś uruchomić jako administrator ?

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Albo ci się źle pobrało, albo jakiś kijowy modyfikowany bol. Ja ci polecam KUPIĆ orginalnego, wtedy masz 100% pewność że działa, i jest bardzo dobry.

Opublikowano

Omiń wszystkie kroki i przejdź do łatki. W przypadku gdy BoL nigdy nie uruchomił się poprawnie, nie będziesz miał ani wpisu w rejestrze, ani folderu w AppDacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...