Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Asrock 775-vsta wejśce ps2_usb_pwr1

Krzysiek2509

Pytanie

Opublikowano

Witam mam problem z płytą głąwną ASROCK 775-VSTA problem polega na tym że tylni panal usb/ps2 nie działa a na płycia mam nad wejściam atx12v "ps2_usb_pwr1" i pamętam że coś miałem tam podłączonei działało wszystko ale tera nie pamiętam jaki to kabel i nie działa teraz. Jak ktoś ma takie wejście i mógł by mi powpiedzieć co tam podłączyć to bym bardzo dziękował.

MrTheSaints.png

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra widoczne nie wyraziłem się jasno panel tylni usb/ps2 itp NIE DZIAŁA wszystko co tam podłącze nie chodzi do biosu nie mogę wejść bo nie odpowiada mi klawiatura  nad atx 12v mam napisane PS2_USB_PWR1 czyli coś związane z zasilaniem usb lub wejścia ps2 gdyby to było proste nie pisał bym tego.

MrTheSaints.png

Opublikowano

proste jest to że czytać nie potrafisz, napisałem wyraźnie że masz w biosie opcje włączenia/wyłączenia panelu . zasilanie czy jakieś kable co sobie ubzdurałeś nie ma nic do tego

skoro nawet nie masz pojęcia do czego służy ta zworka to jej nie ruszaj

jeśli nadal nie działa to możliwe że uwaliłeś kontroler USB , kup nową płytę

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

skoro nie pamiętasz to my skąd mamy wiedzieć jaki

po kablach dojdź które są od USB w obudowie i sobie połącz, masz napisane jak w manualu płyty, jak go nie masz jest na stronie producenta

jeśli chodzi ci o panel wystający z płyty głównej to można go włączyć/wyłączyć w biosie, poszukaj sobie gdzie i przestaw

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...