Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Doładowania SMS'em?

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Co miesiąc z niepotrzebnego telefonu zostaje mi trochę hajsu (kilkadziesiąt złotych).

Tamtego telefonu nie używam, nie mam co zrobić z tą kasą, a szkoda, żeby tak przepadała.

Szukam jakiegoś serwisu, gdzie będę mógł wpłacić kasę SMS'em, a następnie wypłacić ją na konto, psc, paypal... albo płacić nią bezpośrednio z tego serwisu. Wiem, że na tym mogę stracić, no ale lepiej zyskać te parę groszy.

Pomożecie? :)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Sprawdzone? I jak to tam wygląda?

Sprawdzone, możesz nawet robić wypłaty, prosto do konta w banku.

Hmm... jak to wygląda to nie wiem, bo jeszcze z tego typu serwisów nie korzystałem, ale chyba zacznę.

Edit: Znalazłem jeszcze dotpaypl i homepay.pl.

Opublikowano

Sprawdzone, możesz nawet robić wypłaty, prosto do konta w banku.

Hmm... jak to wygląda to nie wiem, bo jeszcze z tego typu serwisów nie korzystałem, ale chyba zacznę.

Skoro nie korzystałeś, to nie może być przez Ciebie sprawdzone :D

Ale dzięki, zaraz przypatrzę się temu bardziej.

Jeśli ktoś ma więcej podobnych stron - śmiało :)

Opublikowano

Ale te strony działają tak jakbyś wysłał SMSa nie wiem. na RP w lolu albo SM w Metinie.

Połowe zabierają więc np. z wpłaconej kwoty, oni przeleją Ci na konto połowe (80zł ~40zł)

Jest to dla ciebie wgl opłacalne?

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Ale te strony działają tak jakbyś wysłał SMSa nie wiem. na RP w lolu albo SM w Metinie.

Połowe zabierają więc np. z wpłaconej kwoty, oni przeleją Ci na konto połowe (80zł ~40zł)

Jest to dla ciebie wgl opłacalne?

Jeśli to co jest na koncie ma przepadać, to tak. Wolę tą połowę chociaż "wyratować".

Opublikowano

Moim zdaniem lepszym sposobem byłoby zrobienie czegoś takiego (jeśli masz oczywiście możliwość)

-Sprzedać te doładowania znajomym bądź innym osobom (doładowanie przez telefon) masz taką możliwość? 

Sprzedasz taniej powiedzmy doładowanie 100zł za 90 zł ale nie stracisz tak wiele, a będziesz miał gotówkę czy kasę w banku/paypal.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Moim zdaniem lepszym sposobem byłoby zrobienie czegoś takiego (jeśli masz oczywiście możliwość)

-Sprzedać te doładowania znajomym bądź innym osobom (doładowanie przez telefon) masz taką możliwość? 

Sprzedasz taniej powiedzmy doładowanie 100zł za 90 zł ale nie stracisz tak wiele, a będziesz miał gotówkę czy kasę w banku/paypal.

Myślałem nad tym, ale nie wiem czy będzie na to popyt :D Z reguły dużo wygodniej jest dać te 5 zł więcej i iść do sklepu obok xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...