Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hostingu taniego za sms

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na cubehost za sms 30zł dostane 15 zł i mam 1000 mb ram więc ustawić do 20 slotów troche mniej żeby lagów nie było jak macie to możecie podać jeszcze jakiś to sb wybiorę :)

Opublikowano

Jezu, co za idiota. Jak można kupować serwery SMSem? Jeszcze kurwa chcesz żeby CI ( MIMO VATU) wychodziło 1 slot za 1 zł, co rzadko zdarza się przy płaceniu przelewem. Dorośnij do 13 i wtedy bierz się za robienie serwerów, bo wtedy nie trzeba hostingu tylko dedyk i cała kasa idzie dla Ciebie.

PS. 1000 mb ramu na 20 slotów to chyba przy 5 pluginach takich jak : world guard, world edit, essentials, LWC i chestshop. Będą lagi w chuj  ( jak będzie pełny serwer, czego się nie spodziewam)

Bez reklam fb

Opublikowano

Jezu, co za idiota. Jak można kupować serwery SMSem? Jeszcze kurwa chcesz żeby CI ( MIMO VATU) wychodziło 1 slot za 1 zł, co rzadko zdarza się przy płaceniu przelewem. Dorośnij do 13 i wtedy bierz się za robienie serwerów, bo wtedy nie trzeba hostingu tylko dedyk i cała kasa idzie dla Ciebie.

PS. 1000 mb ramu na 20 slotów to chyba przy 5 pluginach takich jak : world guard, world edit, essentials, LWC i chestshop. Będą lagi w chuj  ( jak będzie pełny serwer, czego się nie spodziewam)

SMS jest nie opłacalny to wiemy ale jeśli autor wymaga to mu podajemy.

Ja preferuje na takich hostingach płacić PSC bo cała kwota idzie do portfela hostingowego. 

Dodam że na fiberhost lub pukawka.pl masz możliwość płatości PAYSAFECARD co jest w 100% lepszym wyborem ;)

;-) ;-)

Opublikowano

Za 30zl sms nigdy nie bedziesz mial na zadnym dobrym hostingu 30 slotow chyba ze doladujesz smsem za 60 zl wtedy okolo 30 bedziesz mial.

Jak robisz serwer to najlepszy i najtanszy sposob to przelew lub paysafecard i inne.. sms sie nie oplaca

Co do hostingu polecam

fiberhost.pl

Opublikowano

Tanio SMS'em na slotex.pl jest, ale czy stablinie - nie wiem.

Opublikowano

Tanio SMS'em na slotex.pl jest, ale czy stablinie - nie wiem.

Slotex.pl nie grzeszy wydajnością. Z BOK'iem nie wiem jak tam jest ale podejrzewam że też nie najlepiej.

;-) ;-)

Opublikowano

Stawki na Pukawka.pl/Maxcraft.pl
Do tego fotokod, skanujesz i nie musisz nic wpisywać, czyli bez pomyłek przy wpisywaniu kodu :)

fd7pmp.jpg

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Opublikowano

Sms wogóle się nie opłaca, bo płacisz 2x więcej a masz mniej ;)

Zgadzam się. Sms to najlepiej używać na składki od ludzi na utrzymanie serva.

Już nawet lepiej na poczcie zapłacić.

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Opublikowano

Polecam Ci lvlup.pro : )

A tak wyglądają stawki:

6rk5hy.jpg

Bardzo niskie stawki....30,75 idzie ci 12,50 do portfela. Na fiberhost.pl i pukawce dosc ze sa lepsze stawki sms to i lepszy hosting

Opublikowano

@dudu1223 tak napewno z pierdolonym nozo które zawodzi, przynajmniej mnie z 4 razy i te ddos.

Opublikowano

Mozesz kupic tez pakiet gdzie jest specjalnie wgrany anty ddos.To jak twom zdaniem nie fiber to cos innego moze byc pukawka byle nie z takimi stawkami sms..

Opublikowano

EnderChest.PL

Nigdy w życiu enderchest.pl, kiedyś zbankrutowari i nadal mi nie oddali kasy :(

Zapraszam na serwer proGuilds!

Startujemy już wkrótce!

KLIK!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...