Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] IP kawałków mapy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na hardcorze skkfa są różne maszyny, pomiedzy kawałkami mapy. Jak przejdziesz z jednego na drugi, to przechodzisz na inne IP. Czy ktoś wie, jakie maja poszczególne kawałki mapy IP? Albo jak je sprawdzić? Z góry dziękuję :)

Pomogłem? Daj lajka! Z góry dzięki!

Opublikowano

Tak, oni mają wszystko połączone poprzez proxy. Czyli slinik bunggeCorda każdy serwer nie ma oddzielnego ip, ale posiada inne port tzn. rożne serwery na innych portach więc one mogą działać ze sobą. Ip można bardzo łatwo sprawdzić poprzez mod rei's mini map, ale nie idzie na nie wejść bezpośrednio gdyż serwer jest połaczony z bunggecordem. Myśle że pomogłem. = LIKE!

N0thing! :: = ;; :.>

Opublikowano

Z tego co wiem, to dało się bezposrtednio wchodzicd na poprzedniej edycji i kopiować przedmioty, czy da się tak dalej?

Pomogłem? Daj lajka! Z góry dzięki!

Opublikowano

Z tego co wiem, to dało się bezposrtednio wchodzicd na poprzedniej edycji i kopiować przedmioty, czy da się tak dalej?

Wątpię. Jeżeli tak jest, na serwerze zaczęła by się afera, a gracze by odeszli.

1394047278-U990178.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...