Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SKARGA] KichaMCPL v2

Mr4śnу

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc chcialbym zlozyc skarge na KichaMCPL powiedziałbym, że ten człowiek ma wodogłowie i niedowład mózgu ale tego nie powiem (chociaż to prawda, ale prawda na tym forum mija sie  z celem) tak wiec przechodze do rzeczy siedze sobie na publicu i gadam z kolegą, nagle wchodzi Kicha i zaczyna piszczeć (jakby ktoś go za jaja ciągnął) wiec mowie "idz spakuj sie na angielski" a on zaczął sie wydzierac ze jestem debilem itd (przy tym sepleniąc) jakby go ktoś traktorem chciał  przejechac, powiedzialem zeby wypierdalal to poszedl na inny kanal i znowu wrocil i zaczal drzeć morde, no to dałem mu mute a on zaczal mnie poukować  xD nie wiem czy on sie wyzywa na tsie, bo ktos go bije, nie wiem nie wnikam. Tak wiec prosiłbym żebyście ogarneli tego debila, dziekuje dobranoc.

PS: Majkel jak mam ci dac dowod? jezeli na tsie nie mozna nagrywac, a i chyba logiczne ze nawet jakbym wlaczyl nagrywanie to on by to zobaczyl i by przestał drzeć pape? jak zamkniesz to otworze kolejny temat, bo tego idiote trzeba tępić.

43976131910427822020.png

Opublikowano

Jakieś wnioski? Nie odpowiada ci atmosfera panująca na team speak'u, bądź ludzie na nim siedzący to na niego nie wchodź proste.

Ja mam swoją strefe z hasłem i mi nikt dupy nie truje, a wy wiecznie macie jakieś problemy...

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jakieś wnioski? Nie odpowiada ci atmosfera panująca na team speak'u, bądź ludzie na nim siedzący to na niego nie wchodź proste.

Ja mam swoją strefe z hasłem i mi nikt dupy nie truje, a wy wiecznie macie jakieś problemy...

Japierdole, ale powiedz mi czy tak moze sie zachowywac Moderator MINECRAFT? (no może xD)

43976131910427822020.png

Opublikowano

Ale to tylko jedna osoba zachowuje się jak idiota, psując humor wszystkim dookoła.

Imho KTOŚ powinien Kichę ogarnąć, bo za dużo skarg, od zbyt wielu różnych osób się pojawia, żeby to był jakis 'spisek' mający na celu zdyskryminowanie biednego Kichy.

Ps. Taa, nagrać jak ktos zahocuje się jak idiota a następnie dostać bana za nagrywanie bez pozwolenia. 

#logika

Powiedzmy, że kiedyś już tu byłem <3/ Ryuozaki pozdrawia  :3

Opublikowano

A co ma Moderator Minecraft'a do zachowania na TS?

małpa miał problemy jak dostał gracza minecraft wiec? cos w tym jest 

potwierdzam ze kicha zachowuje sie naprawdę nie kulturalnie i nie jest to wina atmosfery na ts'ie

Opublikowano

Rozumiem, ale nikt wam nie broni zrobić sobie tymczasowego kanału z hasłem, albo poprosić Admina żeby stworzył nowy.

Mi jak ktoś nie odpowiada to idę do siebie na strefę, jak idzie za mną to go kickam daje na kanał hasło i po sprawię,

a pisanie 1,000,000,000 skarg, które jak widzisz jedno wielkie gówno dają też jest powoli irytujące.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Przestań otwierać kolejne tematy, bo nie skończy się na słownych ostrzeżeniach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...