Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co z tego wycisnę ;d

SuperMarian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Procesor: AMD Athlon 64 2800+

socket 754

Mobo: msi-7032

Memory: 768

GPU:

1; RADEON 9200 le family (microsoft corp.)

2; RADEON 9200 le sec family (microsoft corp.)

wyciągnąłem stary komputer ze strychu, poskładałem, zainstalowałem win xp, i pytanie:

lepiej coś dokupić czy nowy kupować xD?

Opublikowano

NIe ma co tutaj ulepszać, wszystko do wymiany. Lepiej nowy.

heh, a ile kosztuje nowy komputer wraz z monitorem ;D? do rozbudowy w przyszłości ;)

Opublikowano

Zależy jaki byś chciał ten komputer, może wyjść 1.500 złotych, a może być nawet 3.000. Musiałbyś podać jakoś przybliżony budżet, zastosowania, itp.

jak najtanszy ;d, fajnie by było dać gtx'a 770, i5 4770, ssd 120 (starczy mi) i zalmana z3 xD

Opublikowano

Dozbieraj i wtedy zakup nowy komputer lepiej kupić kiedyś niż wcale :) za takie 3500 masz już z radeonem 290 bez x oraz procesorem i5 4670

Opublikowano

Dozbieraj i wtedy zakup nowy komputer lepiej kupić kiedyś niż wcale :) za takie 3500 masz już z radeonem 290 bez x oraz procesorem i5 4670

tłumaczyc mi nie musisz.
Opublikowano

za 3.5k? ja mam i5 4670 i radeona r9 270, 8 ramu + konkretne mobo i dałem 2.7k  :ninja:  

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...